Foto: Shutterstock
Dzīve laulībā ne vienmēr ir pastaiga pa rožu dārzu. Tā prasa pūles un savā ziņā arī smagu darbu, taču kopdzīvei ir vieglā un skaistā puse. Lai jaunos pārus pārlieku nesabiedētu ar stāstiem par grūtībām un sarežģījumiem, kas viņus sagaida, portāls "Marriage" apkopojis nopietni nenopietnus padomus, kas lieliski iederēsies kāzu apsveikuma kartiņā vai arī vienkārši, kādā sarunā izsacīti, uzlabos satrauktajam pārim garastāvokli.

Ieteikumi jaunlaulātajiem

Šis tiek saukts par vienu no labākajiem attiecību posmiem – jaunais pāris viens no otra vēl nav noguris, viņi īpaši piedomā pie tā, lai otrās pusītes klātbūtnē izskatītos labi, kā arī vienam otra untumi vēl šķiet mīlīgi. Lūk, te daži padomi jaunlaulātajiem, kas uztverami ar humoru.

  1. Nekad nedrīkst iet gulēt dusmīgi viens uz otru. Labāk palikt augšā visu nakti un diskutēt par problēmām.
  2. Laulības pielīdzināmas savienībai ar nosaukumu "Tā tas ir". Nemēģini savu laulāto draugu izmainīt, jo tieši šī ir viņa versija, uz kuru parakstījies.
  3. Vienmēr atcerieties trīs svarīgo vārdu kombināciju – "Šodien iesim ārā!"
  4. Randiņi nav kaut kas dīvains, kas jāatstāj pagātnē. Laulātie pāri, kas arī pēc kāzām uztver viens otru kā "draugu un draudzeni", bruģē ilgu un laimīgu nākotni. Starp citu, aicinājums doties ārpus mājas var būt arī lielisks veids, kā noslēpt, ka aizmirsts pagatavot vakariņas.
  5. Tualetes poda vāks vienmēr ir jānolaiž. Un punkts.
  6. Sievietes, lūgums neuzmest lūpu, ja vīrietis neraud brīžos, kad jums to gribētos. Vīriešiem ir grūti šo emociju izrādīt.

Ieteikumi un pārdomu graudi jaunajai sievai

Foto: Shutterstock
  1. Jaunības skaistums ar laiku izgaist, tomēr sieviete bieži vien sava mīļotā acīs grib izskatīties tikpat skaisti, kā kāzu dienā. Uztraukumam nav pamata, jo arī vīrieša redze ar laiku kļūst vājāka, kas nozīmē, ka mazās grumbiņas un iesirmos matus viņš pat nepamanīs.
  2. Laulības dzīve balstās uz principu – tu man un es tev. Tu pagatavo savam mīļotajam cilvēkam kādu garšīgu ēdienu, savukārt pretī saņem laiku, ko veltīt tikai sev. Vīrietis, kurš ar aizrautību pievērsies vakariņu šķīvim, var būt pavisam kluss.
  3. Šad un tad pacel tualetes poda vāku. Tīri profilaksei. Vīrietim var šķist, ka šādi tu īpaši piedomā un uztraucies par viņa vajadzībām, taču patiesībā šāds apjukums var palīdzēt atradināties no nelāgā ieraduma.
  4. Vietā teiciens – mīlestība iet caur vēderu! Parūpējies par to, lai laulātais draugs vienmēr būtu paēdis. Mēdz teikt, ka laimīgs vīrietis apprec sievieti, kuru mīl. Bet laimīgākais vīrietis mīl sievieti, kuru apprecējis.
  5. Jums ar vīru nav jāatrodas uz viena viļņa. Pats galvenais, lai abi spētu atrast balansu viens uz otra viļņa.
  6. Labākais veids, kā vīru pierunāt kaut ko darīt, ir izteikt varbūtību – varbūt tu tam esi par vecu?!
  7. Kad nolem sapucēties, galvenokārt uzvelc skaistās drēbes un ieveido matus sevis dēļ, tomēr neaizmirsti, ka tas darāms nedaudz arī sava mīļotā cilvēka iepriecināšanai.
  8. Pirms kāzām noteikti atvēli pāris sekundes, lai ieklausītos, kā partneris gremo. Ja šī skaņa tevī neizraisa riebumu, tas ir solis pretī uzvarai.

Ieteikumi un pārdomu graudi jaunajam vīram

Foto: Shutterstock
  1. Atceries divas ļoti svarīgas frāzes, kuras nekad nedrīkst izmest no galvas – "Es saprotu" un "Tev ir taisnība".
  2. Attiecībās nav vietas meliem, taču, kad abi plānojat doties ārpus mājām, dod sievai vismaz pusstundas rezervi. Ja esi rezervējis galdiņu uz septiņiem, viņai saki – uz pusseptiņiem. Laimīga sieva ir sinonīms laimīgai dzīvei. Mīļotā nejutīs nepatīkamu spiedienu no tavas puses, taču izskatīsies lieliski, un arī tu varēsi mierīgi atpūsties vēl 30 minūtes.
  3. Kad veic kāds "projektu", piemēram, revidē mantas vai krāso virtuves skapīšu, ļauj viņai iesaistīties. Sieva nejutīsies atstumta un būs priecīgāka, kā arī darbiņš ies ātrāk uz priekšu. Visi būs ieguvēji!
  4. Neaizmirsti runāt ar viņu un atklāt savas jūtas. Esiet labākie draugi. Sievietes vēlas redzēt sava vīrieša sirdi teju vai kā uz paplātes.
  5. Saki "jā" daudz, daudz biežāk nekā "nē".
  6. Sievietēm nepieciešams atbalsts. Viņām vajag, lai kļūsti par fanu numur 1, kurš tic, ka viņa var iekarot visu pasauli.
  7. Jebkurā gadījumā – apprecēties ir svarīgi. Ja salaulāsies ar labu sievieti, būsi laimīgs. Ja kaut kas noies greizi, kļūsi par filozofu.
  8. Atļauj viņai laiku pa laikam izraudāties. Tas patiešām ir nepieciešams.
  9. Meklē un atrodi veidus, kā viņai likt saprast, ka mīli, to skaļi nepasakot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!