Foto: Shutterstock
Jauns gads nāk ar jaunām cerībām, mērķiem un īpašo sajūtu, kas lieliski motivē uzlabot savu dzīvi un sasniegt vairāk. Izmanto šo emocionālo pacēlumu, izvērtējot savu ikdienu! Šai sakarā iepazīsties ar allwomentalk.com apkopotajām pazīmēm, kas liecina - tavā dzīvē steidzami ir nepieciešamas pārmaiņas!

Tev ir problēmas iemigt un tu slikti guli

Sajūtu, kad esam noguruši un tomēr nekādi nespējam iemigt, esam piedzīvojuši katrs. Ja bezmiegs vai pāragra mošanās, murgošana vai caurs miegs ir kļuvis par tavu ikdienas sabiedroto, ir pienācis laiks mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Visticamāk, tajā ir nevēlamas attiecības, cilvēki vai darbs, kurā jūties slikti un kas grauj tavu fizisko un garīgo labsajūtu.

Tu strīdies ar tuviniekiem

Stress un dusmas krājas, krājas un krājas, līdz tiek izgāzti pār tuvinieku galvām. Ja tavā ikdienā šāda komunicēšana ir kļuvusi par normu, ņem vērā, ka kaut kas nav kārtībā ar tavu, nevis mīļo cilvēku dzīvi.

Tev sāp galva un/vai mugura

Cilvēku organisms uz stresu reaģē atšķirīgi – kādam sākas caureja, citam paaugstinās apetīte. Bet pazīme, kas ir kopīga teju visiem cilvēkiem, ir galvas vai sprandas sāpes. Tev šķiet, ka tu uz saviem pleciem nes visas pasaules svaru, kas rezultējas savilktos muskuļos un sāpēs. Tā vietā, lai dotos uz masāžām un censtos spriedzi noņemt ar kārtējo pretsāpju tableti, beidzot izvērtē, kas ir tās cēlonis!

Tev šķiet neiespējami no rīta izkāpt no gultas

Kurš gan ir sajūsmā par modinātājpulksteņa zvanu agri no rīta? Neviens! Taču, ja tevi no mošanās attur nevis miega trūkums, bet gan nevēlēšanās stāties pretī kārtējai dienai, lai to ar prieku izdzīvotu, pārvērtē savu dzīvi!

Svara pieaugums

Protams, arī laimīgi un arī ar dzīvi apmierināti cilvēki var pieņemties svarā. Taču, ja tu vienmēr esi bijusi veselīga un piekopusi aktīvu dzīvesveidu, bet nu ēd visu pēc kārtas un nekusties vispār, ēdiens, visticamāk, ir tava aizsargreakcija uz neapmierinātību ar esošo dzīves situāciju.

Nevēlēšanās iet uz darbu

Izaicinājumu trūkums, tev nepiemērota joma vai neciešami kolēģi – iemesli, kāpēc darbs kļuvis nīstams, var būt daudz. Izvērtē tos un apdomā iespējamos rīcības variantus, kā situāciju mainīt – iespējams, tev nepieciešami plašāki pienākumi, algas pielikums vai amata maiņa, kas beidzot ļaus rast profesionālu gandarījumu.

Nevēlēšanās atrasties mājās

Mājām vajadzētu būt tavai miera ostai un laimes salai. Ja tajās jūties slikti nepatīkama dzīvokļa biedra, neveiksmīgu partnerattiecību vai sliktu dzīves apstākļu dēļ, dari visu, lai šo situāciju mainītu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!