Rīgas domes Labklājības departaments projekta “Mēs par veselīgu Rīgu!” īstenošanas gaitā aicina sievietes piedalīties bezmaksas divu dienu veselību veicinošos pasākumos! Pasākuma mērķis ir veicināt sieviešu fizisko un psihoemocionālo veselību. Aicinātas piedalīties jebkura vecuma sievietes!

(Ziņa papildināta pulksten 16.40): tas bija ātri, pieteikšanās ir noslēgusies. Seko līdzi jaunumiem, lai pieteiktos nākamajiem izbraukumiem.

Līdz 2023.gada aprīlim kopā tiek plānots īstenot 30 šādus pasākumus.

Pasākumu norise plānota ārpus Rīgas, skaistu vietu iekļautos viesu namos un viesnīcās. Programmā iekļautas vairākas nodarbības psihologa vadībā sevis izzināšanai, deserta meistarklase, kurā būs iespēja iemācīties pagatavot garšīgus un veselīgus zefīrus, pilates un zumbas nodarbības. Brīvajā laikā sievietes tiks aicinātas iepazīt tuvējo apkārtni, piedalīties dažādās spēlēs un sarunās.

Transports no Rīgas, ēdināšana, nakšņošana un visas iekļautās nodarbības tiek nodrošinātas bez maksas. Iepriekšējā pieteikšanās – obligāta.

Organizatori aicina izvērtēt savu vēlmi un iespējas piedalīties pasākumā un pieteikties tikai tad, ja pasākumu patiešām esat gatava apmeklēt!

Piedalīties pasākumā katra sieviete drīkst tikai vienu reizi!

Pieteikšanās:

Viesu nams "Spāre", 2. – 3.jūlijs;
Viesu nams "Niedras", 2. – 3.jūlijs;
Viesu nams "Spāre",9. – 10.jūlijs;
Viesu nams "Spāre", 30. – 31.jūlijs.

*Pieteikšanās vēl negarantē dalību pasākumā, pēc pieteikuma saņemšanas ar jums sazināsies organizatori.

Apmeklējot pasākumu, tā dalībnieces piekrīt, ka pasākuma laikā var tikt uzņemtas fotogrāfijas un video, kas var tikt publicēti mājaslapā "Veseligsridzinieks.lv", kur arī vari smelties papildu informāciju, un Rīgas domes Labklājības departamenta sociālo tīklu kontos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!