Foto: Shutterstock

Svētdien, 3. martā, no pulksten 12 līdz 14 Jūrmalas pilsētas muzejā (Tirgoņu ielā 29) notiks radoša rosīšanās gleznotāju Martas Jurjānes un Annas Laicānes kopizstādē "Suņi un baloži gaismā", kurai ir aicināti pievienoties arī skolas vecuma bērni.

Bērni vecumā no 6 līdz 14 gadiem kopā ar vecākiem tiek aicināti iepazīt un iztēlē atdzīvināt izstādes gleznas, kurās mājo ne tikai baloži un suņi. Kopā ar māksliniecēm nodarbības apmeklētājiem būs iespējams "doties ceļojumā" botāniskajā dārzā, nonākot saules pielietā istabā, "pastaigā pludmalē" sajust uzgleznotu sauli vai lietu, kā arī saskatīt krāsu košumu gleznās, vērojot lielas, krāsainas zivis.

Izmantojot zīmējuma un kolāžas tehnikas, bērni nodarbības laikā savos radošajos darbos varēs atdzīvināt arī izstādes galvenos varoņus – suņus un baložus, informē Jūrmalas pilsētas domes pārstāve Inese Krieviņa.

Pasākuma organizatori lūdz nodarbībai pieteikties iepriekš, zvanot pa tālruni 26524361 vai rakstot muzejpedagogs@jurmala.lv. Dalības maksa ģimenei 2,85 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!