Mākslinieces un trīs bērnu mammas Ievas Bondares vecākais dēls ir precējies, bet 15 gadus vecā meita dzīvo Honkongā, Ķīnā. Māksliniece raidījumam "Māmiņu klubs" atklāj to, cik grūti bija "pārgriezt nabassaiti" un ļaut bērniem doties lielajā pasaulē.

Divi no trīs Ievas Bondares bērniem dzīvo ārpus Latvijas. Viņa atzīst, ka bērnus lielajā dzīvē palaist bijis ļoti grūti. Tāpat viņa piebilst, ka sapratne par to, ka bērniem ir pašiem sava dzīve nāca ar laiku: "Tas bija jāiemācās, katru dienu nerakstīt, neprasīt vai ir paēduši, dzīvi, un vai viss viņiem ir labi," skaidro trīs bērnu māmiņa. "Svarīgi ir saprast, ka ir jāgaida, kad tev zvana, nevis, ka tu visu laiku nepārtraukti gribi pārbaudīt."

Māksliniece uzsver, ka tagad, kad dēls ir precējies, viņa dzīvē galvenā sieviete būs sieva, nevis māte, kā tas ir bijis iepriekš. "Tas nav viegli," viņa piebilst, noslaukot asaras. Bondare skaidro, ka šādas situācijas mammas norūda un iemāca viņām, ka bērni nu ir lieli, un ir laiks "pārgriezt nabassaiti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!