Foto: Publicitātes attēli no Biļešu servisa mājaslapas

Beidzot vasara ir klāt un sestdienā, 5. jūnijā arī "Avārijas Brigādes parks" ver durvis apmeklētājiem, ziņots tā mājaslapā. Jāņem vērā: biļetes jāiegādājas pirms apmeklējuma www.abpark.lv/pirkt-bileti !

Biļetes parka apmeklējumam nepieciešams iegādāties tiešsaistē, tās iegādājamas noteiktam datumam un katrai dienai pieejamas ierobežotā skaitā.

Izklaides parkā Lielvārdes novadā, netālu no E22 ceļa iespējams doties pa 20 hektāru plašo, daudzveidīgo atrakciju parku un iepazīt izzinošā pastaigā Cālis.lv stāstu taku un dinozauru taku, kurā var sastapt arī kustīgos dinozaurus un pat uzrausties tiem mugurā. Ģimenes veiklākajiem iespējams doties virvju takas piedzīvojumā, braucienā ar velokartiem vai pa kameršļūkšanas trasi. Pieejams lecamspilvens un ūdensspilvens. Apmeklētāji var apskatīt "Avārijas Brigādes" spēļu pilsētiņu, kur var satikt animācijas filmas varoņus. Iespējams braukt ar traktorvilcienu. Pirms apmeklējuma noslēguma iespējams apmeklēt suvenīru veikalu.

Teritorijā stingri jāievēro visas valstī spēkā esošās epidemioloģiskās drošības prasības.

Ja neesi vesels, paliec mājās! Apmeklētāji ar slimības simptomiem var tikt neielaisti parkā.

Īpaša vērība jāpievērš masku lietošanai kontakta zonās ar parka darbiniekiem un citiem apmeklētājiem, kā arī divu metru distances ievērošana gaidot rindā.

Parka teritorijā pie visām atrakcijām, tirdzniecības vietām un sanitārajiem mezgliem ir izvietoti roku dezinfekcijas līdzekļi.

Atrakcijas darbosies, ievērojot visas epidemioloģiskās prasības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!