Foto: Publicitātes foto
No 26. novembra līdz 8. janvārim Pakrojas muižā Lietuvā norisināsies Baltijā lielākais gaismas festivāls "Āzijas lielās laternas. Pūķi, mīti un leģendas". Organizatori aicina piedalīties zīmējumu konkursā un laimēt biļetes uz festivālu visai klasei, bērnudārziņa grupai vai savai ģimenei!

Dalībnieki aicināti uzzīmēt visu savu ģimeni kā pūķus, neaizmirstot arī par četrkājainajiem ģimenes locekļiem. "Ļaujies fantāzijai!" iedrošina organizatori.

Konkrusā var piedalīties bērnudārza vecuma bērni un sākumskolas skolnieki līdz 4. klasei. Zīmējumi tiks gaidīti līdz 23. novembrim. Tos var sūtīt uz e-pastu drakonai@pakruojo-dvaras.lt (skenētus JPEG formātā, līdz 2 MG) vai arī publicēt komentārā pie konkursa ieraksta Pakrojas muižas "Facebook" lapā.

Vēstīts, ka jānorāda zīmējuma autora vārds un uzvārds, vecums, klase, zīmējuma nosaukums, vecāka vai skolotāja vārds un kontaktinformācija. Uz katra zīmējuma jānorāda autora vārds un vecums

24. novembrī visi saņemtie zīmējumi tiks publicēti Pakrojas muižas "Facebook" kontā, kur notiks publiskais balsojums un tiks vāktas "patīk" atzīmes. Balsošana ilgs līdz 7. decembra pulksten 18.

Apbalvoti tiks pirmo trīs vietu ieguvēji – 1. vieta laimēs ielūgumus uz festivālu savai ģimenei un visai klasei vai bērnudārza grupai, savukārt 3. vietas ieguvējs uz pasākumu varēs doties ar savu ģimeni. 2. vieta papildus ģimenes biļetēm saņems arī izglītojošu dāvanu.

Vairāk par konkursu uzzini šeit, bet par festivālu – šajā "Tūrisma Gids" rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!