Foto: Vida Press
81 gadus vecā sieviete (pati sevi dēvē par vecfluenceri) ir atlocījusi piedurknes, apguvusi sociālo mediju lietošanas matemātiku un ik dienas pamāca mūs, gados jaunākos, kā rast laimi, kā apzināties savu vērtību, ka sarkanvīns pirms lietošanas ir "atpūtināms" un, ka citu viedokļi tavus rēķinus neapmaksās.

"Mīļie, esmu dzīvi dzīvojusi, pēc sapņiem tiekusies, par ceļu cīnījusies un visas acis izraudājusi. Beigu galā, aizvien esmu te! Ja varu kaut nedaudz jūs, bērni, "izgaismot", tas ir tā vērts. Man pašai bērni nekad nav bijuši, un tāpēc jūs esat kā mani mazuļi, kuriem sniegt labākos padomus," argumentē vecfluencere Nikija Haskela.


Krāšņā un ekstravagantā izskata sieviete ir caurcaurēm ņujorkiete. Bijusi nekustamo īpašumu brokere, ballīšu plānotāja, sarunu šova vadītāja, mākslinieka Endija Vorhola "Studio 54" "mēbele", fitnesa un dētu guru, un 1960. gados, viena no retajām Volstrītas brokerēm. "Kolēģi domāja, ka ir tik mīlīgi, ka Nikija būs kā tāds mazais Volstrītas talismans. Bet kad sāku nodarboties ar miljoniem dolāru vērtu uzņēmējdarbību, viņi vairs nebija priecīgi mani redzēt," drosmīgā sieviete smejas "Instagram" kontā @bignikbh.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!