Foto: Publicitātes attēls
Līdz ar vasaras tuvošanos rodas jautājums: vai jūs jau esat izmēģinājuši auksti pagatavotu kafiju? Tas ir jauns kafijas pagatavošanas veids, kura rezultātā, salīdzinājumā ar parasto pagatavošanas metodi, rodas maigs kafijas dzēriens, garantējot jauna aromāta un garšas iespaidu baudījumu karstajās vasaras dienās. Tiesa, nav jāiet uz kompromisu arī ierastās karstās kafijas ziņā.

JURA Z10 ir pasaulē pirmais espresso automāts, kas paredzēts gan auksto, gan karsto kafijas dzērienu pagatavošanai. Aukstā kafija pēdējā laikā kļuvusi par īstu sensāciju. Tās pagatavošanas metode radusies Japānā un līdz mums nonākusi, pateicoties amerikāņu baristu iedvesmai.

JURA Z10 kā pasaulē pirmais mājas līnijas espresso automāts pagatavos kafiju ar aukstās pagatavošanas metodi ar vienu pieskārienu. Aukstais ūdens pulsē caur malto kafiju, un atsvaidzinošs un vēss vasaras kafijas dzēriens tiks pagatavots dažās sekundēs, kas ideāli piemērots vasaras dienām. Un tā nav kafija, kurai, lai atdzesētu, tiek pievienoti ledus kubiņi vai rīta atdzisusī kafija. Tā ir kafija ar patiesi atsvaidzinošu baudījumu. Ja karsts ūdens izceļ kafijas pupiņu raksturīgo rūgtumu, tad auksti pagatavota kafija pārsteidz ar būtiski maigāku garšu.

Izcils svaigums un izvēles bagātība

Aukstās kafijas pagatavošana nebūt nav vienīgā sensācija pirmklasīgā kafijas automāta JURA Z10 arsenālā. Iepazīstot noteikti pamanīsiet, ka šī Šveices inženieru meistardarba iespējas ir vairākus soļus priekšā visām iedomājamajām kafijas vēlmēm.

Z10 automātam JURA radījusi astotās paaudzes gatavošanas ierīci. Gatavošanas ierīcē, ar unikālo 3D pagatavošanas tehnoloģiju, ūdens vairākos līmeņos vienmērīgi plūst caur samalto kafiju, nodrošinot vislabāko aromātu gan karstajiem, gan aukstajiem kafijas dzērieniem.

Paliekoša elegance

Jaunais modelis turpina savu uzvaras gājienu ar acīm tīkamu dizainu, kas ieguvis arī neskaitāmas godalgas. Īpaši ātrs 4,3 collu skārienjutīgs ekrāns, Blue Crystal slēdzis, kā arī izliekti ieliektais alumīnija priekšējais panelis ir dizaina meistarības paraugs.

Uzņēmums JURA vienmēr ir tiecies radīt kafijas automātu dizainu, kas cilvēkiem ļauj būt lepniem par iegādāto produktu un kas pat pēc daudziem gadiem joprojām izskatīsies moderns. Bezkompromisu kvalitāte, izturība, augstākās kvalitātes materiāli un maksimāla inženiertehniskā precizitāte garantē estētikas izcilību visā kafijas automāta darbības laikā.

Viedais kafijas automāts ar iebūvētu WiFi

Tagad JURA kafijas automāts ir aprīkots arī ar iebūvētu WiFI savienojumu, ar kura palīdzību jūs varēsiet izbaudīt maksimālas ērtības un pārvaldīt visas kafijas automāta funkcijas savā viedtālrunī. Iespēja pasūtīt iemīļoto kafijas dzērienu no blakus istabas vai sākt automāta tīrīšanas procesu – tā ir jaunā realitāte. Piemēram, ja jūs izmantojat viedpulksteni, Z10 sinhronizē jūsu pēdējo izvēlēto kafijas dzērienu ar ierīci un paziņo, kad jāpapildina ūdens vai kafijas pupiņas.

Pilnīga inovācija ir unikālās kafijas dzirnaviņas, kas atpazīst izvēlētā dzēriena veidu un automātiski pielāgo nepieciešamo maluma pakāpi. Tagad varat iestatīt savu iecienīto kafijas malumu katram no kafijas dzērieniem. Tas nodrošina maksimālu komfortu un pozitīvas emocijas gan karsto, gan auksto dzērienu pagatavošanā. Malums espresso, aukstajai vai karstajai kafijai – tie patiešām atšķiras un jums noteikti būs aizraujoši atklāt visas šīs garšas nianses.

Neaizvietojams sabiedrotais vasaras terasē

Priekšā ir ilgi gaidītā vasara un siltie vakari. Auksti pagatavota kafija ir īsts atradums un neaizvietojama sastāvdaļa laika pavadīšanai vasaras terasē. Jūs varēsiet baudīt to paši vai cienāt savus viesus ar gardiem kafijas dzērieniem. Tas būs izcils pamats vasarīgi atdzesējošiem kokteiļiem un vienlīdz labi garšos gan vienkārši ar ledu, gan arī ar sulu, toniku vai gāzētu ūdeni. Pievienot var arī dažādus sīrupus, garšaugus vai jebkādus augļus. Tas ir tieši tas, kas nepieciešams veldzējošajai brīvības sajūtai, kuru jūs tā sagaidāt no vasaras.

Katra kafijas tasīte, kas pagatavota ar Z10, vai tā būtu karsta, vai auksta, ir meistardarbs. Un pat, ja šī greznība kļūs par ierastu jūsu ikdienas dzīves sastāvdaļu, garšas atklājumu pietiks gadiem.

Detalizētāk iepazīties ar jauno JURA modeli: ŠEIT.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!