Foto: Publicitātes foto
Anālās rotaļas sen vairs nav nekāds tabu temats vairumam sabiedrības. Aizvien vairāk cilvēku ļaujas izpētīt un izbaudīt šo nervu galiem bagāto un īpaši jutīgo erogēno zonu. Ar pareizu stimulāciju var panākt ļoti patīkamas sajūtas, kas ne tikai spēs papildināt citas baudpilnās aktivitātes, bet var novest arī pie spēcīgiem anālajiem orgasmiem.

Anālo stimulatoru veidu ir ļoti daudz, bet, gluži kā uzsākot jebkuru jaunu praksi, ir jāsāk lēnītēm un pakāpeniski. Šo konkrēto rotaļu kontekstā vēlams ir sākt ar mazākajām rotaļlietām, izmēģinot dažādas formas, reljefus, garumus, un tikai tad doties pie diametrā lielākām, ja ir tāda vēlme.

Plagi jeb ieliktņi

Vispopulārākie anālie stimulatori ir anālie ieliktņi (anal plug – angļu val.). Tie ir pieejami arī ļoti mazos izmēros, kas iesācējiem ir visieteicamākā opcija. Kad šī rotaļlieta ievietota sievietes anālajā atverē, tā rada spiedienu uz blakusesošo maksti, jo sieniņa starp abām atverēm ir ļoti plāna. Tas sievietei rada izteiktāku pilnuma sajūtu, bet partnerim vīrietim šķiet, ka sievietes maksts ir kļuvusi šaurāka. Ja rotaļlietu lieto vīrietis, tad arī viņam tas radīs papildinošas sajūtas, kas var spēcināt erekciju un spilgtināt orgasmus. Vīriešiem ieteicams izvēlēties ieliktņus, kuru forma atbilst taisnās zarnas anatomijai, lai tie spētu masēt priekšdziedzeri (prostatu), kas ir ne tikai patīkami, bet arī veselīgi, jo priekšdziedzera masāža labvēlīgi ietekmē vīrieša potenci un visas pārējās iegurņa orgānu funkcijas.

Foto: Publicitātes foto

Tās parasti izskatās kā vairākas savienotas bumbiņas vienādā vai dažādos izmēros. Interesanta būs gan šīs virtenes ievietošana, gan izvilkšana. Tās izvilkšanu jebkuram dzimumam var veikt paralēli kulminācijas brīdim, lai spilgtinātu sajūtas un orgasmu paceltu jaunā baudas līmenī. Bieži vien šīs virtenes izvilkšana tieši pirms orgasma var arī paātrināt kulminācijas pienākšanu.

Vibratori

Ja ieliktnim vai virtenei ir vibrofunkcija, tad to var dēvēt par anālo vibratoru. Vibrācija var būt gan relaksējoša, gan uzbudinoša un īpaši stimulējoša. Tā var palīdzēt atslābināties turpmākām rotaļā vai būt gana intensīva un novest līdz pat kulminācijai uzreiz! Katra ķermeņa individuālā reakcija uz kairinājumu ir unikāla, un tāpēc arī intīmās rotaļas ir tik aizraujošas!

Dildo

Kā anālo stimulatoru var izvēlēties arī stikla, silikona vai metāla dildo. Galvenais ievērot visus drošības un higiēnas pasākumus. Šajā rakstā vari uzzināt kādu dildo labāk izvēlēties anālai izmantošanai.

Kādas atšķirības sieviešu un vīriešu anālajā baudā?

Sievietēm viens no galvenajiem skaidrojumiem spējai izbaudīt anālo stimulāciju ir klitora savdabīgā anatomija, kurā klitora iekšējā neredzamā daļa atrodas ne tikai ap maksts ieeju, bet var stiepties arī līdz anālajai atverei. Arī, ņemot vērā, ka sieniņa starp maksti un taisno zarnu ir plāna, caur anālo atveri var tikt stimulēts arī G-punkts un pati maksts.

Vīriešu gadījumā šī ir viena no retajām iespējām kā izbaudīt stimulāciju iekšā ķermenī, jo parasti vīriešiem ir biežāk pieredzēta tikai ārēja stimulācija loceklim un sēkliniekiem, jo tie ir ārējie dzimumorgāni. Vēl, protams, nedrīkst aizmirst par vīriešu priekšdziedzeri (prostatu). Tā masāža var notikt gan bez, gan arī ar papildus vibrāciju, ja vibrācija konkrētajai personai sniedz sajūtas veicinošu efektu. Bieži vien loceklis nav īpaši reaģējošs uz vibrāciju, un tieši tad anālie vibratori var būt kā viena no iespējām arī vīrietim izbaudīt šo sajūtu spektru.

Foto: Publicitātes foto
Vispatīkamāk un efektīvāk ir apvienot priekšdziedzera masāžu ar locekļa stimulāciju – veikt divas stimulācijas vienlaicīgi. Tādējādi, orgasma laikā notiks ne tikai sēklas izšļākšanās, bet kopā ar to izdalīsies arī prostatas dziedzera sekrēts, kas mazina prostatas palielināšanās risku – uzlabo vīrieša iegurņa veselības rādītājus. Priekšdziedzera stimulācija var veicināt potenci un uzlabot vīrieša seksuālo veiktspēju. Kā arī kulminācija, kas sasniegta ar prostatas stimulāciju, parasti ir spēcīgāka nekā ierastie orgasmi no locekļa masāžas!

Šo masāžu var veikt ar pirkstiem, ieliektu dildo, prostatas stimulatoru vai vibratoru. Rotaļlieta būs jātur rokā un ar to jāveic rotējošas, viļveidīgas un citas masējošas kustības. Ir vibratori ar dažādām rotējošām vai viļņveida kustībām, kas paši spēj perfekti veikt masāžu, lai to varētu izbaudīt, paralēli akta laikā ar partneri vai vienatnē masturbācijas laikā uzmundrinošā dušā vai relaksējošā vannā.
Ja masāžas laikā vīrietis jūt sāpes, tad process ir jāpārtrauc nekavējoties un jādodas pie ārsta. Tas var kalpot kā indikators un turpmākajā ārsta apmeklējumā laicīgi var diagnosticēt sākumposmu kādai no prostatas saslimšanām, kas labi padosies ārstēšanas procesam, ja atklāta laicīgi.

Kā izvēlēties atbilstošāko stimulatoru?

Izvēlēšanās brīdī jāpievērš uzmanība mantiņas materiālam (visdrošāk izvēlēties silikonu), diametram, garumam, elastībai, reljefam, vibrācijas nepieciešamībai un tās jaudai. Arī pirms rotaļlietas iegādes ir jānoprecizē, kā tieši to ir vēlme izmantot. Vai tā tiks izmantota paralēli vaginālai penetrācijai vai kā vienīgais stimulācijas veids? Ja ir vajadzība sagatavoties anālajam seksam (locekļa ievadīšanai anālajā atverē), tad jāizvēlas varianti, kuriem tieši kakliņš (vieta ap kuru aptversies slēdzējmuskulis – sfinkters) ir resnāks. Ņemot vērā stimulācijas mērķi un katra indivīda personīgās preferences, katrā no situācijām rotaļlieta būs jāizvēlās pēc dažādiem parametriem.

Atceries!

Anāli var izmantot tikai tās rotaļlietas, kas paredzētas šādam mērķim. Tās visas vieno viena galvenā iezīme – tām ir ierobežotājs, kas neļaus mantiņai ieslīdēt iekšā. Visbiežāk ierobežotāji ir apaļā formā, bet visērtākie un drošākie ir tie, kas pēc formas atgādina enkurus, lai ieliekums ērti iegultu starp dibena vaigiem, un rotaļlietai nebūtu iespējas iekļūt pārāk dziļi taisnajā zarnā. Drošības apsvērumu dēļ vēlams izvēlēties tos modeļus, kuriem ierobežojošā ārējā daļa ir diametrā platāka nekā ievietojamā daļa.

Foto: Publicitātes foto
Jebkādas anālās rotaļas vienmēr un pie jebkādiem apstākļiem obligāti ir jāveic kopā ar lubrikantu. Vēlams tieši ar anālo lubrikantu, kas būs ar papildu mitrinošām un ādu mīkstinošām sastāvdaļām. Nav vēlams izvēlēties lubrikantus ar anestēziju, jo tie noņems sajūtas tikai procesa laikā, bet pēc aktivitātes varēs just norīvēto ādu un mikroplaisiņas.

Klizma nav obligāta, bet tā ir ieteicama, lai aktivitāte būtu patīkamāka un drošāka.

Te apskati plašo anālo stimulatoru piedāvājuma klāstu!

Nākamajā rakstā uzzināsi visu svarīgāko informāciju par populārāko pāru rotaļlietu - erekcijas gredzeniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!