Foto: Vida Press

Kā vēstī izdevums "Daily Caller", sabiedrības dāma Kima Kardašjana un Kembridžas hercogiene Keita Midltone ir aptuveni līdzīgā bērniņa gaidību periodā, un topošo māmiņu gaitām aktīvi līdzi seko liela daļa sabiedrības, likumsakarīgi pievēršot uzmanību ne tikai grūtnieču dzīvesveidam, bet arī izskatam.

Kamēr Midlotne izvēlas sev raksturīgos mēteļus un zamšādas zābakus, izskatoties netipiski slaida sestajam grūtniecības mēnesim, Kardašjana labprāt izceļ ne tikai apjomīgo vēderu, bet arī citus apaļumus.

Tiesa, lai gan Kardašjana atteikusies no sev līdz šim tik raksturīgajiem minisvārkiem un pieguļošajām kleitiņām, nomainot tās pret platāku un attiecīgi ērtāku apģērbu, sabiedrības dāma joprojām rūpējas par savu seksapīlu, izsaucot asas sabiedrības diskusijas.


Savukārt Midltone iemantojusi cilvēku simpātijas ar savu dabisko izskatu un pieticīgajiem apģērbiem, kas nereti paslēpj teju visas bērniņa gaidību pazīmes.


Tāpat abas slavenās grūtnieces ir aizsākušas jaunu topošo māmiņu "trendu", kam veltītas neskaitāmas mājas lapas un blogi, analizējot Kardašjanas un Midltones ikdienu, kā arī aicinot sekot viņu piemēram ēdienu un apģērbu izvēlē citas grūtnieces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!