Foto: Publicitātes foto
Aizvadīta Riga Fashion week trešā diena. Tajā savu piedāvājumu rudenim/ ziemai 2013/ 2014 piedāvāja tādi zīmoli kā Žanete Auziņa, Natālija Jansone, Anna Led, kā arī modes dizainere no Lietuvas - Ieva Daugirdaite. Piedāvājam foto reportāžu un izdevuma "L'officiel Latvija" sagatavoto videoapskatu.

Žanete Auziņa


Foto: Publicitātes foto

Žanetes Auziņas mākslinieciskā prasme paredzēta pragmatiskai, tajā pašā laikā romantiskai sievietei, kas atradusi savu individuālo stilu, kas, būdama racionāla un spēcīga personība, lieliski orientējas mākslas, mūzikas, kultūras un sociālajā jomā. Zīmola "Žanete Auziņa" radītais sievietes tēls pauž intensitāti daudzveidīgā emociju gammā.

Make-up modes skatei no 'Shiseido'


Ieva Draugirdaite

Foto: Publicitātes foto

Jaunā Lietuvas modes dizainere Ieva Daugirdaite ir Viļņas Dizaina koledžas absolvente. Viņas 2013./2014. gada rudens/ziemas kolekcija sastāv no trenčiem, kleitām, svārkiem un žaketēm. Ievas Daugirdaite savās kolekcijās daudz izmanto kažokādu un ādu.


Natālija Jansone

Foto: Publicitātes foto

Natālija Jansone ir viena no vadošajiem dizaineriem Latvijā. 2013/2014. gada rudens/ziemas kolekcija "Orchestra" ir izgatavota no 100% vilnas un trikotāžas, kuras sastāvā ir kašmirs, zīds un vilna. Mēteļiem un žaketēm ir izmantota īpaši apstrādāta vilnas trikotāža (boiler wool), kura nodrošina komforta sajūtu katru dienu. Apģērbs ir viegli kombinējams, tas ir ideāli piemērots jebkura vecuma sievietei un jebkuram ķermeņa tipam. "Natalija Jansone" zīmola apģērbus var nopirkt ne tikai Latvijā, bet arī Japānā, Korejā, Krievijā, Ukrainā, Francijā un Itālijā.


Anna Led

Foto: Publicitātes foto

Viens Latvijā pieprasītākajiem apģērbu un aksesuāru brendiem. Rudens/ ziemas 2013/2014 kolekciju "Aspāzija" raksturo lakoniskas silueta līnijas un vienkāršas krāsas - pelēki dūmakainā, bešā, brūnā, melnā. Kolekcijā atrodami kostīmi, kleitas, mēteļi, tvīda svārki līdz zemei un izšūti lakati no augstvērtīgiem dabīgiem materiāliem.


L'officiel Latvija veidotā videoreportāža RFW 3.diena:

Foto: DELFI

L'OFFICIEL Latvija turpina sniegt ieskatu Riga Fashion Week un tā aizkulisēs. L'OFFICIEL Latvija korespondente intervē dizainerus un noskaidro - kādi materiāli tiek izmantoti kolekciju tapšanā, kāds ir viņu viedoklis par nākošās modes sezonas raksturu un kā, viņuprāt, jāģērbjas Latvijas modīgajiem cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!