Foto: Shutterstock
Apsveicu – esam tajā Ziemassvētku gatavošanās jampadrača posmā, kurā skrējiens uzņēmis jaudīgākos apgriezienus! Šī brīža populārākie jautājumi variē starp "ko liksim galdā" un "ko slēpsim zem eglītes", taču nevajadzētu aizmirst arī par "ko vilksim mugurā". Un ar Ziemassvētkiem vēl nekas neapstājas – 2023. gads jau nepacietībā dīdās, lai katram un ikvienam paspiestu roku!

Taču par visu pēc kārtas. Lielos vilcienos jau pucēšanās šiem svētkiem ne ar ko diži neatšķiras no citiem, proti, vilkt var tik krāšņus vai vienkāršus apģērbu komplektus, cik vien sirds kāro. Svinīgs var būt gan tematiskais džemperis, gan arī balles kleita, kas spīd jau no 100 metru attāluma, tāpēc svarīgākais ir saprast, kāds ir svinību "dresscode". Un, vai tāds maz vispār ir.

Ja Ziemassvētki lielākoties tiek svinēti klusi, mierīgi un ģimeniski, Jaungada balles savos apgriezienos lielākoties atsver abus šos svētkus. Arī tad, ja plāno aizvadīt veco un sagaidīt jauno kādā viesu namā ar draugiem vai mājas ballītē, esi tas, kurš ierosina tērpies svinīgi vai vismaz tematiski! Cilvēkiem šādas lietas tīri labi iet pie sirds, un tas dos iespēju šos svētkus sagaidīt nedaudz izmainītā vizuālajā tēlā.

Protams, vienmēr var ņemt talkā kaut ko no karstākajām modes tendencēm. 2022. gadam vari izrādīt pateicību, tērpjoties kādā no šī gada aktuālajiem trendiem, piemēram, mikro žaketītē vai gliteros. Savukārt, ja esi jau skatu pavērsis nākotnes virzienā, veikalu vai skapju plauktos jāmeklē nupat izsludinātā gada krāsa – "Pantone 18-1750 Viva Magenta". Tonis ir ļoti neparasts, kaut kas starp sārto un rozā. Lērumu ideja tērpiem aktuālajā krāsā lūko šeit.

Nenoliedzami, primāri Ziemassvētkos dāvājam prieku citiem – tuvākajiem un tiem, kuriem atbalsts šobrīd nepieciešams vairāk nekā pašiem, taču neaizmirsti samīļot un palutināt svētkos arī sevi! Un, kas to zina, varbūt kāds skaists svētku tērps būs tiešs trāpījums desmitniekā. Turpinājumā esam apkopojuši tērpu kombinācijas, no kurām nočiept kādu ideju, lai svētkos mirdzētu ne tikai eglīte un sveces, bet arī tu!


2


3


4

5


6


7


8


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17

View this post on Instagram

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt)


18


19


20


21

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!