Foto: DELFI

Pēc gada pārtraukuma no 10. līdz 12. decembrim Ķīpsalā atgriezās skaistumkopšanas mīļotāju saldēdiens – izstrāde "Baltic Beauty 2021". Šajās dienās apmeklētājus priecēja ne tikai iepazīšanās ar jaunākajiem kosmētikas produktiem, procedūrām un pakalpojumiem skaistumam, bet arī paraugdemonstrējumi, konferences un pat konkursi, īpašu uzmanību vēršot rudo matu un bārdu īpašniekiem!

Izstādes hallēs "Matu skaistuma pasaule" un "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" dažādus plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus prezentēja vairāk nekā 200 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Polijas, Spānijas, Itālijas un Vācijas. Šogad izstādē ir arī atsevišķa rotaslietu un aksesuāru sadaļa, informē pārstāvji.

Lūk, ieskats, ko pēc gada pārtraukuma varam redzēt un izmēģināt skaistumkopšanas izstādē!

12. decembrī "Baltic Beauty 2021" iemirdzējās ugunīgi oranžās krāsās, jo uz izstādi īpaši aicināti bija tieši rudo matu, bārdu un vasaras raibumiņu īpašnieki, kā arī visi tie, kuriem rudās, oranžās un ugunīgi sarkanās krāsas savā tēlā īpaši tuvas un mīļas. Tāpat Ķīpsalā notika arī konkurss garāko rudo matu īpašniekiem, noskaidroja ugunīgāko bārdu, jaunāko, vecāko un spilgtāko rudmataino dalībnieku, kā arī izvēlējās pašu ugunīgāko pāri un ģimeni.

Jau pavisam drīz izstāžu cienītāji Ķīpsalā varēs priecāties par visdažādāko šķirņu suņiem un kaķiem no septiņām valstīm izstādē "PetExpo 2021". Šis pasākums norisināsies 18. un 19. decembrī. Vairāk uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!