Jautājums: Ar savu partneri esmu kopā jau 5 gadus. Mūsu seksuālā dzīve ir ļoti daudzpusīga. Man ir 36 gadi, un aiz muguras divas laulības, bet ... Līdz šim neesmu sasniegusi vaginālo orgasmu, arī klitorālo orgasmu tikai ar papildus stimulēšanu, ko veicu pati dzimumakta laikā. Kāpēc?

Atbild seksoloģe, seksopatoloģe, neiroloģe Dr. med. Ināra Roja (konsultācijas Rīgā, Bruņinieku ielā 5, Rīgas 1. slimnīcas poliklīnikā. Pieteikšanās pa e-pastu: inararoja@navigator.lv vai telefonu: 29822588):

Atbilde: Jūsu problēma slēpjas dziļi Jūsu bezapziņā, kuru var mainīt vienīgi ārstnieciskā hipnoterapija. Tāpēc Jums nepieciešama ārsta hipnoterapeita palīdzība.

Šajos īstermiņa psihoterapijas seansos Jūs pati radīsit sevī atbildi uz jautājumu: "Kāpēc?", būs iespēja apgūt arī citus, Jums nepieciešamus komunicēšanas veidus ar partneri.

Cieņā - Dr. I.Roja.


Lasītāju ievērībai: Lai saņemtu speciālista e-konsultāciju, lūdzu, nosūti savu jautājumu uz e-pasta adresi: sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt tekstu. Speciālistu ieteikumiem ir tikai izglītojošs raksturs, un tie nevar aizstāt speciālista konsultāciju klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!