Foto: Publicitātes foto

Šī ir tava iespēja drošā un motivētā vidē attīstīt savu biznesa ideju, tāpēc piesakies Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatorā jau tagad! To var izdarīt, aizpildot pieteikuma formu līdz 17. oktobrim (ieskaitot).

Jau pēc septiņām dienām noslēgsies uzņemšana LU studentu Biznesa inkubatora astoņu nedēļu programmā, kuras laikā tevi sagaida intensīvs kurss savas biznesa idejas attīstīšanā. Tev un tavai komandai būs iespēja piedalīties vērtīgās lekcijās, kuras vadīs pieredzējuši savas jomas profesionāļi un uzņēmēji, iegūt atbalstu no mentoriem, piedalīties mūsu iekšējās aktivitātēs un, protams, cīnīties par vērtīgajām naudas balvām un vietu 16 nedēļu posmā.

Ja tev ir biznesa ideja, bet vēl neesi atradis savus komandas biedrus, ar kuriem kopā veiksmīgi startēt inkubatora programmā, tad vari izmantot iespēju pievienoties LU Biznesa inkubatora "Komandu Matchmaking" tiešsaistes pasākumam, kas notiks ceturtdien, 14. oktobrī, pulksten 17.30. Pasākuma laikā būs iespēja pastāstīt savu ideju citiem un varbūt tajā pašā dienā iepazīties ar saviem jaunajiem komandas biedriem. Lai pieteiktos pasākumam, aizpildi formu, klikšķinot šeit (reģistrācija pasākumam ir obligāta).

Studentu Biznesa inkubators jau pirms pasākuma aicina pievienoties matchmaking platformā SBI.LV. Tur ir iespēja iepazīties ar citu cilvēku idejām, izveidot savu profilu un jau pirms pasākuma pievienoties kādai citai biznesa idejai.

Jāņem vērā, ka inkubatorā tiks uzņemtas komandas, kuras veido LU esošie studenti vai arī komandas, kurās, piedaloties vismaz diviem cilvēkiem, viens no tiem šobrīd studē LU, bet otrs ir citas augstskolas students vai arī studijas ir noslēdzis. Inkubatorā tiks uzņemtas 30 komandas, un katrs pretendents tiks vērtēts pēc administratīvajiem kritērijiem (pieteikumā norādīta prasītā informācija un pieteikums ir iesniegts norādītajā termiņā), kā arī kvalitatīvajiem kritērijiem (biznesa ideja, komandas atbilstība un komandas motivācija).

Ar programmas nolikumu iespējams iepazīties, klikšķinot šeit.

Jautājumu gadījumā aicinājums rakstīt uz biznesainkubators@lu.lv.

--

Inkubatora programma tiek realizēta ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr.1.1.1.3/18/A/007 "Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem" atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!