Foto: Publicitātes foto

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas IT un jaunuzņēmumus piedalīties tirdzniecības misijā Somijā, kas notiks vērienīga startup jeb jaunuzņēmumu pasākuma "SLUSH 2019" ietvaros. Pasākums norisināsies no 2019. gada 21. līdz 22. novembrim Helsinkos.

"SLUSH" ir viens no nozīmīgākajiem iesācējuzņēmumu pasākumiem Eiropā. "SLUSH" Helsinkos palīdzēs izveidot jaunas attiecības starp uzņēmumiem un investoriem no Āzijas un Eiropas.

Konference "SLUSH" tiek atzīta par vienu no nozīmīgākajiem jaunuzņēmumu pasākumiem Eiropā. 2018. gadā šo pasākumu apmeklēja 25 000 apmeklētāju, 4000 jaunuzņēmumi un vairāk nekā 2000 investoru. Investori, piesakoties "SLUSH", varēs rezervēt tikšanos ar jau iepriekš noskatītiem uzņēmumiem vai arī atklāt jaunus uzņēmumus un pārrunāt iespējamo sadarbību.

Tirdzniecības misijas mērķis ir veicināt Latvijas uzņēmumu atpazīstamību dzīves zinātņu investoru vidē un sniegt iespēju veidot kontaktus ar potenciālajiem sadarbības partneriem.

Plašāka informācija un pieteikšanās šeit.

"SLUSH" ir studentu virzīta bezpeļņas kustība, kas sākotnēji dibināta, lai mainītu attieksmi pret uzņēmējdarbību. Tas, kas sākās kā 300 vietējo dibinātāju pulcēšanās 2008. gadā, ir kļuvis par pasaules mēroga kopienu. "SLUSH" misija ir nemainīga: radīt un palīdzēt nākamai revolucionāro uzņēmēju paaudzei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!