Foto: Shutterstock
Lai izkoptu topošo reflektantu, kuri vēlas 2020./2021. akadēmiskajā gadā mācīties Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU), telpisko domāšanu, izpratni par perspektīvu, kompozīciju, attēlojamā objekta proporcijām un uzbūves konstrukciju, ir iespēja pieteikties zīmēšanas kursiem, vēstī informācija RTU mājaslapā.

Tiek ziņots, ka zīmēšanas kursi domāti potenciālajiem studentiem, kuri redz iespēju mācīties RTU Arhitektūras fakultātes studiju programmā "Arhitektūra", Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes studiju programmā "Materiālu tehnoloģija un dizains" vai arī Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātes studiju programmā "Industriālais dizains".

Zīmēšanas kursu ilgumi ir dažādi, piemēram, astoņi mēneši, lai gatavotos iestājpārbaudījumiem zīmēšanā arhitektūrā, savukārt četri mēneši, ja plānots stāties kādā no dizaina programmām. Kursi notiks RTU Arhitektūras fakultātē, Ķīpsalas ielā 6, Zīmētavā, 4. stāvā, liecina informācija mājaslapā.

Pieteikties kursiem var, aizpildot anketu, kuru var atrast šeit. Tur iespējams arī uzzināt plašāk par kursu maksu, kā arī precīzākiem laikiem un nodarbībām nepieciešamajām lietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!