Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Nejauši galvā ienākusī ideja par bezalkoholisko viskiju uzņēmējiem Indaram Melzobam un Ivaram Indrikam ar pārtikas tehnoloģes Dainas Eglītes-Antones palīdzību ir izrādījusies neparasti veiksmīga, un “Boss Level” dzēriena pasūtījumi tika saņemti, vēl pirms pats produkts bija gatavs. Lai gan viņi, kā paši saka, ir pirmie latvieši, kas piedāvā bezalkoholisko viskiju, plānos jau ir radīt vēl citu stipro dzērienu bezalkoholiskās versijas, un uzņēmēji sparīgi meklē investorus, lai izvērstu biznesu gan Latvijā un Eiropā, gan arī ASV.

Jaunais dzēriens, kas vizuāli atgādina viskiju, ir pilnībā bezalkoholisks un pretēji citiem dzērieniem, kas formāli skaitās bezalkoholiski, šī radīšanā netiek izmantots rūgšanas process, kas nozīmē, ka alkohola tur pilnībā nav. 

Lai gan viņi, kā paši saka, ir pirmie Latvijā, kas piedāvā bezalkoholisko viskiju, plānos jau ir radīt vēl citu stipro dzērienu bezalkoholiskās versijas. Taču ar to arī biznesa ambīcijas neapstājas, abi divi idejas autori jau pako koferus, lai drīzumā dotos uz ASV un ar investoru palīdzību censtos pavērt durvis "lielo iespēju zemē".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!