Foto: LHF

Latvijas hokeja izlase pirmajā Rīgā notiekošā pasaules čempionāta mačā pret Kanādu pieļāvusi stulbas kļūdas, kas maksājušas vārtus, taču nevajag nokārt galvas, jo iespējas uzvarēt vēl būs, norādīja aizsargs Kristaps Zīle. Viņam pēc cīņas piekrita arī pieredzējušais Oskars Cibuļskis.

Zīle nenoliedza, ka pirms spēles savu skatītāju priekšā bijis satraukums, bet tas ir normāli un kas tāds piemeklējot pirms katras cīņas. "Atmosfēra arēnā bija lieliska, cerams, tāpat būs arī turpmākajās spēlēs, un fani turpinās mūs atbalstīt, ticēs mums. Mēs sev ticam."

Latvijas izlases aizsargs uzsvēra, ka šobrīd galvenais ir atjaunoties un atgūt emocijas līdz sestdienas vakara mačam pret Slovākiju, kas piektdien ar 2:3 zaudēja Čehijai. Zīlem piekrita pieredzējušais Cibuļskis, akcentējot, ka spēle pret Kanādu nu ir jāatstāj aiz muguras.

"Jābūt gataviem, ka rīt pret Slovākiju būs tikpat ātrs, ja ne ātrāks hokejs. Šis mačs mums ir ļoti svarīgs, un arī pretinieki to apzinās," ieskicēja Cibuļskis. "Mums pēc iespējas ātrāk jābrauc atpūsties. Slovākiem spēle bija agrāk, viņi tiks pie lielākas pauzes. Jāmēģina atpūsties, pēc iespējas ātrāk atjaunoties. Turnīrs ir ilgs, ir spēles, kuras mums ir jāuzvar, nekāda liela bēda nav notikusi."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!