Foto: DELFI

Esiet sveicināti, cienījamie Delfi TV skatītāji! Šodien Delfi TV studijā ir režisors Viesturs Kairišs. Cilvēks, kura veidotais darbs, filma “Melānijas hronika”, vakar ieguva vairākus apbalvojumus “Lielajā Kristapā”, iezīmējot vēl vienu akcentu šī režisora, kino režisora, teātra režisora un operas režisora karjerā. Vienlaicīgi ņemot vērā viņa publiskās izpausmes, mēs viņu varam saukt ne tikai par režisoru, bet arī par sabiedrisku darbinieku. Vēl pie visa tā – šīs intervijas, pirmās šīsnedēļas intervijas sērijā pirms 18. novembra, “Gads līdz Latvijas simtgadei”. Labdien, Kairiša kungs!

Labdien, Dombura kungs!

Apsveicu ar balvu! Balvām. Kāda pēcgarša nākamajā rītā pēc balvu saņemšanas?

Man liekas, šajā gadījumā, neliekuļosim. Situācija ar balvu... Man ļoti nepatīk. Tas ir ārkārtīgi nepatīkams un nervozs...

Oj, oj, oj!

Nē, nē, patīkami ir saņemt. Es gribu teikt, šī ir ļoti melnbalta situācija. Ja tev dod, tas ir patīkami, ja tev neiedot – tas nav tik patīkami. Tur neliekuļosim. Protams, ja tev dod, tas ir patīkami. Paldies!

Šorīt kāda sajūta? Bija laba ballīte?

Ir okei. Man... Es uzskatu, ka ballītes mēs neatceļam. Tas ir svarīgi.

Bez ballītes... Saturiskā sajūta? Kaut kas pienāk klāt pēc vakardienas balvām?

Jā, ļoti daudz.

Secinājumi kaut kādi?

Es joprojām... Joprojām man ir ļoti laba sajūta par to, ka... Gan par to, ko es daru, tiek novērtēts, ne jau... Šeit es nedomāju balvas, bet cilvēkus, kas man sniedz feedback, gan tas, ko es saku, tiek daudzi cilvēki uztverti. Tas ir ārkārtīgi svarīgi un tad es saprotu, varbūt nav slikti, ka es izdaru kādreiz.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!