Foto: Mango

Mūziķis, grupas Z-Scars solists Andris Kivičs (attēlā) un viņa sieva Elīna Kiviča pēc divu gadu ilgās laulības dzīves iesnieguši šķiršanās pieteikumu, un jau septembrī esot paredzēta tiesas sēde.

Jau kopš abu kāzu dienas 2007. gada 18. augustā runas par pāra nesaderību un konfliktiem jaunajā ģimenē parādījušās vairākkārt, bet līdz šim Andrim un Elīnai izdevies laulību saglabāt.

Šoreiz, atsaucoties uz Kiviču pāra draugu teikto, žurnāls Privātā Dzīve raksta, ka šķiršanās iemesls esot vardarbība ģimenē - Kivičs bieži pacēlis roku pret savu laulāto draudzeni. „Dokumenti ir iesniegti, un šķiršanās paredzēta septembrī. Iemesls? Andris mēdz Elīnu fiziski ietekmēt," pastāstījusi kāda Elīnas draudzene, kura arī atklājusi, ka bijusī modele nav devusies līdzi Kivičam uz Džērsi salu pie Francijas, bet palikusi Valmierā pie mammas.

deutche_welle_video

„Zinu, ka viņš aizbraucis izvēdināt galvu un viņam līdzi ir ģitāra, lai strādātu pie jauna muzikāla projekta. Par šķiršanos ar Elīnu konkrēti nezinu, taču viņi abi ir tik emocionāli cilvēki, ka mēdz sastrīdēties par sīkumiem. Runas par šķiršanos bija dzirdamas ļoti bieži, jau kopš kāzām," atklājis pāra vedējtēvs un Kiviča draugs, režisors Igors Linga.

Pirms pāris nedēļām pašmāju medijos parādījās informācija, ka Kivičs kopā ar sievu pametis Latviju. Toreiz, sazinoties ar Elīnu, viņa izklaides portālam Mango lakoniski atzina, ka daļa no rakstītā atbilst patiesībai, bet 70 % medijos publicētās informācijas esot meli. „Man īstenībā ir vienalga, ko par mums raksta. Mūs tas tikai uzjautrina," bilda Elīna. Arī viņas laulātais draugs, žurnālam Privātā Dzīve komentējot runas par abu šķiršanos, atzinis, ka „tā saucamo avotu sniegtā informācija patiesībai atbilst par 0 %", bet viņa sieva Elīna skaidrojusi, ka par šķiršanos neko nezinot un apgalvojusi, ka viņiem „viss ir labi".

Runas par Kiviča vardarbību pret draudzeni parādījās jau trīs mēnešus pirms abu kāzām 2007. gada vasarā, kad Elīna alkohola reibumā publiski bija paziņojusi, ka Kivičs ir ļoti greizsirdīgs un dzērumā mēdz viņu iepļaukāt un iedunkāt, un pievilcīgajai meitenei zilumus nākoties maskēt ar grimu. Tomēr vēlāk viņa šo faktu noliedza, atzīstot, ka vienkārši vēlējusies draugam atriebties.

Par mūziķa un bijušā basketbolista agresīvo raksturu un tieksmi konfliktus risināt ar dūru palīdzību liecina arī 2005. gada notikums, kad Kivičs piekāva bijušo Vakara Ziņu redaktoru Juri Milleru, kurš bija publiskojis informāciju, ka mūziķa toreizējā draudzene un dēla Kristofera māte Dana Dombrovska piedalījusies kādā pornosesijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!