Foto: Publicitātes foto
Augstākā kvalitāte par zemāko iespējamo cenu – kā gan "Lidl" spēj to nodrošināt? Atbilde lielā mērā slēpjas unikālajos "Lidl" privātajos preču zīmolos, kas garantē nemainīgi augstas kvalitātes produktus visos mūsu veikalos pasaulē.

"Lidl" veikalu preču un produktu sortimentā lielāko daļu veido privātie preču zīmoli, kas ir speciāli veidoti, lai vislabāk apmierinātu klientu vajadzības, vienlaikus saglabājot "Lidl" augstās kvalitātes prasības un nodrošinot visiem pievilcīgas cenas. Kas nav mazsvarīgi – "Lidl" zīmoli neatšķiras, vai tie būtu veikalā Latvijā, Itālijā, Spānijā, vai kādā citā valstī, kur strādā mūsu veikali. To pašu mūsu privātā zīmola pastu, ziepes, palagus un saldējumu tu nopirksi gan Latvijā, gan pārējās 29 valstīs, kur atrodas "Lidl" veikali. Tas atvieglo mūsu klientu izvēles gaitu, sniedzot tiem labākās iepirkšanās pieredzi.

Iepazīsti starptautiski iecienītos un godalgotos "Lidl" zīmolus, iegādājies šos produktus mūsu veikalos, pārliecinies par to augsto kvalitāti un kļūsti par mūsu zīmolu fanu!

Vienmēr svaigi un gardi – "Pilos" un "Milbona" piena produkti

Vienmēr svaigu pienu un lieliskus piena produktus mūsu veikalos atradīsi ar zīmoliem "Pilos" un "Milbona". Šo produktu ražošanā tiek ievēroti visi augstie "Lidl" kvalitātes un higiēnas standarti. Zīmolu piedāvājumā ir pieprasītākie piena produkti ikdienas lietošanai un daudzveidīgi gardumi nelielām ēdienreizēm un prieka brīžiem – jogurti, pudiņi, deserti un dažādu garšu dzērieni.

Mūsu izmeklēto sieru piedāvājumu pieredzējuši siera meistari īpaši "Lidl" vajadzībām radījuši Francijā, Itālijā un Vācijā, lai šie gardumi papildinātu Tavas ēdienreizes. Izvēlies cietos vai mīkstos, izturētos vai svaigos sierus – tos visus piedāvā "Pilos" un "MIlbona" zīmoli.

Klasiski un sātīgi – "Dulano" un "Pikok" gaļas produkti

Ar zīmoliem "Dulano" un "Pikok" mūsu veikalos atradīsi gaļas produktus katrai gaumei un katrai dzīves situācijai. Vai tās būtu gardas brokastu maizītes ar ģimeni, grilēšanas pikniks brīvā dabā ar draugiem vai svinīgas svētku vakariņas – daudzveidīgie un garšīgie "Dulano" un "Pikok" gaļas produkti lieliski iederēsies tavā šķīvī.

Kārdinošas desiņas, kraukšķīgs bekons un smalki kūpinājumi – šos gaļas produktus plašā sortimentā ražo mūsu uzticamie partneri Vācijā, Itālijā un citās Eiropas valstīs. Pilnvērtīga izvēle un pievilcīga cena ļaus tev baudīt dažādas sātīgas un gardas maltītes ik dienu.

Garšīgi, veselīgi un atbildīgi – "Nautica" zivju produkti

Lai veicinātu vērtīgu un veselīgu produktu lietošanu un dabai draudzīgu dzīvesveidu, mūsu veikalos ar zīmolu "Nautica" ir pieejams plašs augstas kvalitātes svaigu, saldētu un konservētu zivju klāsts par pievilcīgām cenām.

"Lidl" rūpīgi seko jūras produkcijas izcelsmei un veikalos piedāvā zivis un jūras produktus, kas iegūti ilgtspējīgās zivsaimniecībās, ko apliecina starptautiskie MSC un ASC kvalitātes sertifikāti. MSC sertifikāts nodrošina zivju krājumu saglabāšanos augstā līmenī, nepieļaujot pārmērīgu nozveju, savukārt ASC marķējums apliecina, ka produkti ir no audzētājiem, kuri saudzē vidi un rūpējas par labiem darba apstākļiem. Šo produktu izcelsme ir pārredzama un izsekojama.

Visi "Lidl" svaigo zivju produkti ir iepakoti aizsargatmosfērā, kas saglabā zivis gandrīz tikpat svaigas kā tikko pēc izzvejošanas – ātri un droši varēsi pagatavot ceptu mencas fileju angļu gaumē, eksotiskus omāra salātus no austrumu virtuves vai ierasto siļķi ar kartupeļiem latviešu versijā. "Nautica" zīmola piedāvājumā ir dažādi eksotiski jūras produkti, izcilas kvalitātes saldētas un kūpinātas zivis – tie visi ir garšīgi, uzturvielām bagāti un veselīgi produkti dažādām gaumēm un receptēm.

Spēkam un enerģijai – "Alesto" rieksti un žāvētie augļi

Ikdienas steigā enerģiju atgūt palīdzēs "Alesto" rieksti un žāvētie augļi, kas ir veselīgas un vērtīgas ikdienas diētas sastāvdaļa. Nobaudi plašo "Alesto" riekstu un žāvēto augļu produktu klāstu, kas sniegs tev nepieciešamo enerģijas un vitamīnu devu!

"Alesto" riekstu un žāvēto augļu izlases un maisījumi ir veidoti, ar vislielāko rūpību atlasot tikai augstākas kvalitātes produktus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības. Vienmēr radošos jaunu garšu meklētājus piesaistīs mazāk zināmas izlases, piemēram, riekstu maisījums ar žāvētām olīvām, savukārt "Alesto" nesālītās pistācijas un makadamiju riekstus novērtēs īsti kārumnieki.

Saldējums "a la Italia" – "Gelatelli" un "Bon Gelati"

Vēlies īstu itāļu saldējumu ar tā izsmalcināti dekadento garšu un mutē kūstošo maigo tekstūru tepat Latvijā? Un par lielisku cenu? Mums ir atbilde – tie ir "Gelatelli" un "Bon Gelati" saldējumi, kas radīti pēc īpašām receptēm kopā ar "Lidl" ekspertiem un ko atradīsi vienīgi mūsu veikalu vitrīnās par nepārspējamu cenu. Izbaudi savu saldējuma versiju – no piena un augļiem, glazūrā vai ar pildījumu, uz kociņa, konusā vai ģimenes pakā! "Gelatelli" un "Bon Gelati" saldējuma piedāvājums ir patiesi iespaidīgs – atliek vien nogaršot un atrast sev tīkamāko gardumu.

Uzmundrinājumam vai mieram – "Bellarom" kafijas un "Lord Nelson" tējas

Kafija un tēja tev var sniegt enerģiju un uzmundrinājumu, kā arī miera un atelpas brīdi ikdienas steigā. Kafiju mēs katrs baudām atšķirīgi – melnu vai ar pienu, rūgtu vai ar cukuru, malto kafiju no automāta vai ātri pagatavojamo šķīstošo kafiju. Tādēļ "Lidl" kafijas zīmols "Bellarom" piedāvā dažādus kafijas veidus – šķīstošo, malto, pupiņu kafiju, bezkofeīna kafiju, kafijas kapsulas, kā arī kafijas dzērienus. "Bellarom" ir izmeklēta kafija ar perfektu aromātu, dažādām garšām un piemērota dažādiem pagatavošanas veidiem.

Savukārt "Lord Nelson" tējas radīs īpašu mājīguma sajūtu, palīdzēs atslābināties pēc ikdienas darbiem un atjaunos Tavus spēkus. "Lidl" piedāvājumā ir "Lord Nelson" aromātiskās tējas dažādām gaumēm, tostarp arī gardas zāļu tējas. Izvēlies savu tējas veidu maisiņos vai lielākos iepakojumos – pie mums atradīsi visas savas iecienītākās tējas garšas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!