Pie kādas pils Kornvolā aizvadītajā nedēļā pieķerts transvestīts, kurš piekopis dzimumsakarus ar no saimnieces aizklīdušu sunīti, ziņo laikraksts The Telegraph.

33 gadus vecais vīrietis, kurš bija tērpies sieviešu drānās, aizvilinājis sunīti no viņa saimnieces un izvarojis četrkājaino radībiņu nosusinātajā pils aizsarggrāvī.

Kad saimniece devusies meklēt savu mīluli, liels bijis kundzes šoks, kad viņa ieraudzījusi, ka melnā kleitā tērptais vīrietis nodarbojas ar zoofiliskām neķītrībām.

Kundze par notikušo ziņojusi pils apsardzei, un tā perverso tipu aizturējusi līdz policijas atbraukšanai. Vīrietis nogādāts mājās, kur viņš policijas darbininiekiem atzinies nodarītajā, bet par savu pārkāpumu viņš saņēmis tikai brīdinājumu.

Policijas pārstāvis presei ziņojis, ka tikušas piesaistīti citu institūciju pārstāvji, kuri tad arī "parūpēsies" par transvestītu ar zoofiliskajām tieksmēm, bet pils apsardzes darbinieki atzinuši, ka, lai gan karaļa Henrija VIII laika pils esot ļoti iecienīta tūristu vidū, ar šādu gadījumu viņi saskaroties pirmo reizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!