Foto: F64

O!Kartes akadēmijas viena no spilgtākajām dalībniecēm Anna Dribas (attēlā) turpina aktīvi darboties mūzikā – gan sniedz solokoncertus, gan izveidojusi jaunu koncertprogrammu kopā ar Riču ģimeni, kurā Anna ne tikai dziedās un dejos flamenko, bet arī demonstrēs spāņu deju faruku.

Tomēr Annas dzīves lielākā kaislība ir kūciņas, bez kurām viņa nespēj iedomāties savu ikdienu. Reizēs, kad nav pieejams nekas salds, dziedātāja kļūst nervoza, viņai zūd dzīves spars un koncentrēšanās spējas - viss mainās, līdz tiek apēsts kāds saldums.

"Saldumi padara skatu uz dzīvi pozitīvāku un liek justies laimīgākai! Mana mīļākā kūciņa ir Skudru pūznis. Apzinos, ka daudz saldumus ēst nav veselīgi, tāpēc mēģinu kontrolēt sevi un nekad neatļaujos apēst vairāk par vienu kūciņu dienā," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Anna.

Saldumu trūkumu dziedātāja bieži kompensē ar saldu kafiju. "No laika posma, kad dzīvoju Spānijā, atceros kafijas smaržu, kas piepildīja visas mazās ieliņas. Tieši Spānijā pieejamās kafijas aromāts nāk atmiņā, izdzirdot vārdu "kafija". Spāņi ir lieli kafijas mīļi, un šī īpašība man ir pārmantota no viņiem.

Tā kā manī iekšā ir dienvidniekiem raksturīgais temperaments, tad kafija to vēl vairāk satracina. Nereti šo emociju vadīta, gluži kā spāņi daudz bļaustos, saku visiem to, ko patiesi domāju," skaidro Anna. Šīs sekas dziedātāja mēģina kontrolēt, jo Latvijas cilvēki viņu tāpat bieži nesaprotot.

Otra dziedātājas vājība ir nagi. Anna uzskata, ka tā ir lieta, ko ikviens sievietē pamana pirmo, tāpēc nav svarīgi, via ir kosmētika uz sejas vai nav - rokām jābūt kārtībā. "Nevaru iziet no mājas, ja zinu, ka mani nagi nav kārtībā. Manuprāt, ja netiek kopti nagi, tas liecina, ka sieviete par sevi nerūpējas," analizē Anna.

Anna tagad sākusi apmeklēt autoskolu un priecājas, ka manikīrs netraucē vadīt automašīnu un nav jāizvēlas starp gariem nagiem un tiesībām. "Grūtības man sagādāja iebraukšana garāžā un noparkošanās, bet to esmu iemācījusies, tāpat arī apieties ar naudas automātu protu, tā kā varu braukt uz Jūrmalu pastaigāties gar jūru," priecājas Anna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!