Foto: Publicitātes foto

Naktī uz pirmdienu, 20. jūniju, miris amerikāņu aktieris Raiens Danns (attēlā), kurš bija pazīstams kā viens no televīzijas šova Jackass dalībniekiem – 34 gadus vecais vīrietis gājis bojā autoavārijā kādā nelielā Pensilvānijas štata pilsētā.

Porsche 911 GT3 automobilis bija reģistrēts uz Danna vārda, un bez īpašnieka mašīnā bija vēl kāds vīrietis, kura personība pagaidām nav noskaidrota. Arī viņš avārijā ir gājis bojā. Savukārt Danna ķermenis bija tik ļoti apdedzis, ka identificēt viņu bija iespējams vien pēc raksturīgajiem tetovējumiem.

Saskaņā ar policijas ziņojumu Danna automašīna nobraukusi no šosejas, ietriekusies kokā un aizdegusies. Visticamāk, pie vainas bijusi ātruma pārsniegšana - pusčetros no rīta vīrieši braukuši ar 180 kilometru stundā lielu ātrumu.

Kā atzīmē izdevums The Daily Mail, dažas stundas pirms avārijas Danns savā Twitter profilā bija publicējis fotogrāfiju (attēlā apakšā), kurā viņš rokās turējis glāzi ar alkoholam līdzīgu šķidrumu.

Danns filmējies dažādos televīzijas seriālos, šovos un dažās kinofilmās, taču lielāko ievērību guvis kā viens no franšīzes Jackass dalībniekiem. Šis ekstrēmistu šovs MTV kanālā bija skatāms no 2000. līdz 2002. gadam, un par pārgalvīgajiem vīriešiem uzņemtas arī vairākas pilnmetrāžas filmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!