Foto: EPA/LETA
Nepatīkamā skandālā iekūlies populārais britu futbolists Deivids Bekhems (attēlā) – preses izdevumu rīcībā nonākusi informācija, ka slavenais sportists savulaik izmantojis prostitūtu pakalpojumus.

26 gadus vecā Irma Nikī intervijā žurnālam In Touch atklājusi, ka 2007. gada augustā viņai kādā Ņujorkas viesnīcā bijis "sekss par naudu" ar Bekhemu, un vēlāk viņa vēl vismaz četras reizes seksuāli "iepriecinājusi" sportistu.

Jaunā sieviete apgalvo, ka par 15 minūšu ilgo pakalpojumu sportists viņai samaksājis 10 tūkstošus dolāru, kā arī stāstījusi, ka par citu nakti, kurā piedalījusies vēl kāda prostitūta, Bekhems ir šķīries no aptuveni tikpat lielas summas.

Prostitūta ne tikai atklājusi medijiem šo ne visai glaimojošo futbolista pagātnes niansi, bet arī publiski novērtējusi Bekhema sniegumu gultā, piešķirot viņam septiņarpus balles no desmit.

"Viņš nevēlējās neko dīvainu, bet bija maigs un patīkams," sportista sniegumu raksturojusi sieviete. "Visas sievietes sapņo būt ar viņu, bet man izdevās to iegūt - tas bija satraucoši," ne bez lepnuma stāstījusi Bosnijā dzimusī Irma.

Protams, pats Bekhems šīs runas ir noliedzis un nodēvējis tās par "nepatiesām un smieklīgām" - sportists, kurš vienmēr publiski lepojies ar savu nu jau 11 gadus ilgušo laulību ar bijušo grupas Spice Girls dziedātāju Viktoriju, apgalvojis, ka nekad mūžā nav šo sievieti redzējis, kur nu vēl no viņas pircis seksa pakalpojumus.

Mango jau ziņoja, ka pēdējā gada laikā līdzīgi skandāli par futbolistu tieksmi pēc prostitūtām izskanējuši vairākkārt - ar pērkamu mīlestību nodarbojušies Frenks Riberī, Džons Terijs, Pīters Kraučs, Veins Rūnijs un daži mazāk pazīstami futbolisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!