Foto: EPA/LETA

Visai bieži publiskajā telpā parādās ziņas par dažādu aptauju rezultātiem, uz kurām pamatojoties, iespējams nosaukt kādu slavenību par seksīgāko, piemīlīgāko vai neglītāko pasaulē. Šoreiz britu žurnāls Ok! Magazine veicis aptauju par to, kurai pasaules slavenībai ir visseksīgākais ķermenis.

1. Keitija Perija

Šī amerikāņu skaistule, kura pasaules slavu iekaroja, dziedot par skūpstīšanos ar meitenēm, nekautrējas izrādīt savu slaido figūru, valkājot apspīlētas un erotiskas kleitas gan koncertos, gan dzīvē. Ok! Magazine viņu uzslavē arī par to, ka dziedātāja rādot labu piemēru pārējām sievietēm, jo nav neveselīgi tieva. Perijai tas nav pirmais šāda veida sasniegums šogad. Maijā vīriešu žurnāls Maxim viņu nosauca par pašu seksīgāko sievieti uz planētas.

2. Kristena Stjuarte

Latvijā šo austrāliešu izcelsmes amerikāņu aktrisi vislabāk atpazīst kā vampīrfilmu sāgas Krēsla zvaigzni. Tomēr kopš karjeras sākuma 20 gadus vecā meitene jau paspējusi nofilmēties vairāk nekā 20 filmās, no kurām dažas tikušas rādītas arī Latvijas kinoteātros.

3. Šerila Koula

Mūsu platuma grādos mazāk pazīstamā dziedātāja no Lielbritānijas karjeras laikā paspējusi gan uzdziedāt grupā Girls Aloud, gan uzsākt solokarjeru. Meitene nav kautrējusies popularitāti vairot arī ar personīgas dabas skandāliem. Šerilas skaļā šķiršanās no vīra - angļu futbolista Ešlija Koula - kādu laiku bija viena no britu bulvārpreses iemīļotākajām tēmām.

4. Dženifera Anistone

Aktrise, kas popularitāti iekaroja jau visai pasen, pateicoties dalībai seriālā Draugi un mīlas sakaram ar Bredu Pitu, spējusi publikai neapnikt jau ilgu laiku un vēl joprojām itin bieži tiek iebalsota dažādos sieviešu skaistuma topos - par spīti tam, ka nu jau pārkāpusi 40 gadu vecuma slieksni.

5. Kima Kardašiana

Amerikāņu nenoteiktas profesijas slavenība ieņēmusi vietu rietumvalstu sensāciju kārās sabiedrības uzmanības lokā apnicīgās Parisas Hiltones vietā. Tieši skaistais ķermenis ir Kimas popularitātes stingrākais balsts.

6. Dženifera Lopesa

Vēl viena topā iekļuvusī četrdesmitgadniece. Šī latīņamerikāņu izcelsmes dziedātāja no ASV gadu gaitā ir parādījusi, ka prot ne tikai labi izskatīties, bet arī dziedāt un piedalīties filmās. Tomēr nav nekāds noslēpums, ka savu skaisto ķermeni Lopesa saglabājusi arī ar plastisko ķirurgu palīdzību. Ziņas, ka viņas dibens palielināts, tajā ievietojot implantus, ir viens no šī plastisko operāciju veida popularitātes galvenajiem avotiem.

7. Megana Foksa

Foksa vispasaules slavu ieguvusi, pateicoties lomām filmās par transformeriem. Par spīti kritiķu nesaudzīgajai filmu nopaļāšanai, tās guva lieliskus finansiālos panākumus, un Foksas skaistais ķermenis nebūt nebija mazsvarīgs šo panākumu kaldināšanā.

8. Kellija Brūka

Pavāres un celtnieka meita, kura nesekoja vecāku pēdās, bet jau kopš 16 gadu vecuma sāka iekarot popularitāti kā modele. Lieki būtu uzsvērt, ka Brūkai šajā darbā panākumus gūt visvairāk palīdzēja tieši skaistais ķermenis un pilnīgās krūtis.

9. Džesika Bīla

To, cik svarīgs skaists ķermenis ir aktrises profesijā, parādījusi arī Džesika Bīla. Pie viņas sasniegumiem būtu pieskaitāma arī dalība nupat uz kinoekrāniem iznākušajā astoņdesmito gadu seriāla A-komanda ekranizācijā, kur Bīla tēlo aģenti, kas, tērpta ķermeņa aprises izceļošā formastērpā, medī bēguļojošos varoņus.

10. Hollija Viloubija

Latvijā praktiski neatpazīstamā britu televīzijas seja piedalījusies dažādās bērnu filmās, kā arī bērnu Eirovīzijā. Šobrīd gan viņa vairāk interesē nevis bērnus, bet gan pieaugušus vīriešus, ko pierāda arī iekļūšana žurnāla FHM Lielbritānijā veidotajā pasaules seksīgāko sieviešu topā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!