Foto: Mango

Viens no populārākajiem LNT šova O!Kartes akadēmija dalībniekiem, par "dziedošo policistu" dēvētais Nikolajs Puzikovs (attēlā) šonedēļ, ar solokoncertu viesojoties Jelgavā, saskāries ar neapmierinātu jauniešu agresiju – puiši jauno dziedātāju draudējuši piekaut.

Sarunā ar izklaides portālu Mango puisis pastāstīja, ka konflikts starp viņu un Jelgavas kluba Tonuss apmeklētājiem sācies pēc viņa uzstāšanās - pie dziedātāja pienākuši divi iereibuši jaunieši un sākuši apvainot Puzikovu.

"Starp mums sākas visai asa vārdu apmaiņa. Viņiem acīmredzot nepatika mana uzstāšanās, jo abi apgalvoja, ka es neprotot dziedāt. Tāpat tika piesaukts mans darbs policijā, bet pēc tam viņi man piedāvāja aiziet aiz stūra, lai noskaidrotu attiecības," par trešdien notikušo incidentu stāsta dziedātājs.

"Es viņiem teicu, ka man tam nav laika, un devos prom. Mājās aizbraucu sveiks un vesels, lai gan bailes man, protams, bija. Cilvēki ne vienmēr ir labvēlīgi noskaņoti, un alkohols arī dara savu," analizē Puzikovs.

Viņš atzīst, ka ar šādiem apvainojumiem viņam bieži negadoties saskarties, tomēr, uzstājoties klubos vai citās izklaides vietās, kur kontakts ar publiku ir intīmāks, piesardzību zaudēt nedrīkst.

"Cilvēku psiholoģija ir interesanta, un no viņiem var sagaidīt visu. Es jau policijas darbā saskaros ar cilvēkiem, kuri lieto alkoholu, tāpēc esmu pie tā pieradis, bet zinu arī to, ka pašam jābūt ļoti uzmanīgam, jo savā darbā esmu redzējis visādas briesmīgas lietas un zinu, ka ar tevi dzīvē var gadīties visneiedomājamākās lietas," pieredzē dalās jaunais dziedātājs.

Lai gan daudzas ārzemēs populārās personas sabiedriskas vietas izvēlas apmeklēt miesassargu pavadībā, Puzikovs smejoties atzīst, ka viņš pagaidām nejūtas tik atpazīstams vai apdraudēts, lai noalgotu apsargus.

"Es pats par sevi spēju parūpēties, bet, piemēram, braucot uz dziļiem laukiem uzstāties, protams, ir labāk, ja līdzi ir vēl kāds cilvēks. Vienam to darīt nav droši, jo cilvēki ir visādi. Iespējams, ka tad, kad kļūšu ļoti, ļoti slavens, es noalgošu arī miesassargus," atzīst Puzikovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!