Foto: Mango

Dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) aizvadītajā nedēļā atgriezusies no ASV, kur piedalījās ikgadējā Winter Music konferencē, kas katru gadu martā norisinās Maiami pilsētā un pulcē pazīstamākos un slavenākos popmūzikas producentus un māksliniekus no visas pasaules.

"Es tomēr neesmu dejotāja, bet dziedātāja un šobrīd arī pasākumu organizatore. Esot Maiami, ieguvu savā profesijā krietni vairāk, nekā es būtu ieguvusi, paliekot šovā," sarunā ar izklaides portālu Mango apstiprina Ella, kura deju šova finālam nebija īpaši daudz gatavojusies, jo tikai pāris dienas pirms fināla viņa atgriezās no ASV. Šī iemesla dēļ Ella ar  savu deju partneri Rihardu Mailīti noslēguma raidījumā dejoja savulaik jau šovā izpildīto tango.

Lai gan Ella jau pāris dienas kā atgriezusies Latvijā,  viņa atklāj, ka joprojām nespēj adaptēties. "Kad deju šova finālā bija jāiet uz skatuves, es izdzēru jau kuro enerģijas dzērienu un kafiju, bet vienalga nevarēju pamosties," tā par Latvijas un Amerikas laika starpību saka Ella.

"Maiami man gāja ļoti labi. Radās jaunas iespējas un kontakti, un viss tikai sākas. Ir jauni uzaicinājums uz konferenci Holandē, kā arī uz Winter Music konferenci, kas norisināsies pēc gada. Esmu ārkārtīgi apmierināta. Ja es nebūtu aizbraukusi uz Maiami, sev nekad to nepiedotu, jo tas, ko piedzīvoju un ieguvu Maiami, ir neatsverams," skaidro Ella, kuru uz konferenci pavadīja trīs draugi.

"Brauciena laikā izdevās arī apskatīt Maiami, mazliet sanāca izskriet šopingā. Tas jau visiem zināms, ka Amerikā ir fantastisks šopings," atzīst dziedātāja, kuru ASV patīkami pārsteigusi cilvēku pievēršanās veselīgai pārtikai un ekoloģiskām sadzīves lietām.

Ella jau jūsmo par nākotnes plāniem un ar māņticīgu piesardzību norāda, ka par tiem pašlaik skaļi nedrīkst runāt. Uz jautājumu, vai Ella nav tik noslēpumaina, jo ieplānojusi iestūrēt laulības ostā, viņa smejot atklāj, ka to nekad nevar zināt.

"Man liekas, ka precēties ir skaisti un, ja ir mīlestība un tas ir tavs cilvēks, tad ir jāprecas. Mūsdienu sabiedrība ir tik ļoti aizņemta ar simts citām lietām. Es augsti vērtēju laulību, jo, ja jūti, ka ir īstais, nav ko gaidīt, jo laiks un dzīve paskrien ļoti ātri," pārliecināta ir Ella.

Galerijā: Ella piedaloties šova Dejo ar zvaigzni 3 fināla raidījumā un pēc tam viesnīcā Baltvilla notikušajā ballītē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!