Foto: Mango
Šī gada vasarā plašas diskusijas sabiedrībā radīja bijušā premjerministra, tagadējā Eiroparlamenta deputāta Ivara Godmaņa jaunās attiecības – lai gan politiķis vēl aizvien ir oficiāli precējies, viņš sabiedrībā jau vairākus mēnešus iziet ar Ilzi Pētersoni (abi attēlā).

Lai gan runas par Godmaņa un Iekšlietu ministrijas valsts sekretāres Pētersones attiecībām klīda jau ilgāku laiku, jaunais pāris savas attiecības publiski atklāja tikai pēc tam, kad presē bija nonākušas ziņas par Godmaņa un viņa sievas Ramonas laulības šķiršanu.

Politiķa vairāk nekā 30 gadus ilgusī laulība vēl nav oficiāli šķirta, bet tas Godmanim netraucē sabiedriskus pasākumus apmeklēt kopā ar jauno draudzeni, kura, kā novērojuši acīgie "stila eksperti", kopš attiecību publiskošanas mainījusi savu ģērbšanās stilu un kļuvusi daudz sievišķīgāka.

Tiesa, sarunā ar izklaides portālu Mango Pētersone gan noliedza apgalvojumu, ka viņa savu stilu mainījusi attiecību dēļ.

"Manuprāt, ģērbšanās stils nav svarīgākais cilvēka personību raksturojošais lielums, tādēļ es tam nepievēršu pastiprinātu uzmanību. Ja arī kādam radies iespaids, ka mans stils ir mainījies, tas nav noticis apzināti un jaunu attiecību dēļ," skaidro Pētersone.

Uz jautājumu, kā viņa vērtē sev pievērsto pastiprināto preses uzmanību kopš savas mīlestības publiskošanas, Pētersone atbildēja, ka viņai vis neliekas, ka šobrīd viņai tiktu pievērsta lielāka uzmanība nekā pirms tam.

"Uzmanība tiek pievērsta Godmaņa kungam, nevis man. Es daudzus gadus darbojos valsts pārvaldē un esmu pieradusi pie tā, ka mani fotografē. Tas, kas notiek tagad, ne ar ko neatšķiras no tā, ar ko man ir jāsaskaras manā darbā. Tomēr es uzskatu, ka mani novērtē kā profesionāli, nevis manu jauno attiecību dēļ," stāsta Pētersone.

Galerijā: ieskats Ilzes Pētersones stila izmaiņās vairāku gadu garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!