Foto: AFI
Leģendārā Krievijas estrādes dziedātāja un aktrise Ludmila Gurčenko (attēlā) šī gada novembrī svinēs 75. dzimšanas dienu, bet krievu mediju uzmanība par viņu nenorimst nekad. Šajā sakarā nesen publicēta kāda visai atklāta intervija, kurā Gurčenko stāsta par sava skaistuma noslēpumiem, plastiskajām operācijām un laimi.

Uz jautājumu, kā aktrisei trīs ceturtdaļu gadsimta garumā izdodas saglabāt sievišķīgas ķermeņa formas, Gurčenko atbild: "Paldies maniem vecākiem, jo gēni man neļauj izplūst miesās. Mans tēvs visu mūžu bija vienā svarā, un arī es tāda esmu. Es sveru 53,5 kilogramus - tas ir tieši tikpat, cik desmitajā klasē!

Speciāli ar savu figūru nekā nenodarbojos, neveicu nekādus vingrinājumus, uz fitnesa klubiem arī neeju. Kauns atzīties, bet pat rīta rosmi neveicu. Un arī nekādas diētas man nav vajadzīgas, jo pēc dabas esmu tāda, ka varu ēst, ko gribu un cik gribu. Kāpēc tā? Bads un karš dara savu...

Un tomēr nekad neesmu nodarbojusies ar negausīgu rīšanu un arī citiem to neiesaku. Noslēpums ir vienkāršs - nesaēsties par daudz! Lai gan vīram šad tad iznāk skatīties, kā es divos naktī loku iekšā ceptus kartupeļus. Bet tas ir mirkļa vājums, kas man gadās reti," stāsta Gurčenko.

Savukārt uz jautājumu, kā aktrise izturas pret mūsdienās tik populārajām plastiskajām operācijām (kuras, starp citu, aktrisei veiktas vismaz astoņas reizes), Gurčenko atbild ļoti pragmatiski.

"Zināt, seju vēl šā tā var pielabot un nolīdzināt, bet ne agrāk kā pirms 40 gadu vecuma. Bet ar figūru gan nedrīkst jokot: iesaku turēties vienā svara kategorijā, tad arī nekas nekarāsies. Un arī vecums atkāpsies. Principā man nav nekas pret procedūrām, kas uzlabo ārieni - lai labi izskatītos, drīkst pielietot visus iespējamos paņēmienus. Tikai tas jādara rūpīgi un - galvenais - īstajā laikā."

Uz jautājumu, vai Gurčenko sevi uzskata par laimīgu cilvēku, aktrise atbild, ka laime pēc būtības ir tik subjektīvs jēdziens, ka neviena atbilde nevar būt universāla.

"Ko gan nozīmē laime? Īss periods, par kuru reizēm kauns pat atzīties, jo daudziem laime šķiet kaut kas tikai ārkārtīgi globāls. Nekā tamlīdzīga! Es satiku patīkamu cilvēku, kurš teica: "Ludmila, jūs esat skaista" - un es jau lidoju uz skatuvi. No otras puses, ir tādi brīži, kad gribas apkampt visu pasauli, dziedāt un dejot. Kaut kā tāda pārpilnību es arī saucu par laimi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!