Foto: Publicitātes foto

Žurnāliste, pasniedzēja, "radiogeiša" un viens no Latvijas seksa simboliem Ieva Adamss (attēlā) sniegusi interviju žurnāla L'Officiel Latvija apvienotajā jūnija un jūlija numurā, kā arī pozējusi visai neparastā foto sesijā, kurā viņa skatāma ar ūsām un kailām krūtīm.

"Es nepropagandēju neko, izņemot atklātību. Esmu no sevis norāvusi gandrīz visas maskas, kuras sabiedrībā pieņemts dārgi sargāt, tāpēc jebkurš cilvēks manī ierauga sevi pašu - ja no tālienes, tad šausmīgi grēcīgu un dullu, ja tuvumā - ļoti dzīvu un tīru. Un iemīlas šajā jaunajā sevī pašā," intervijā žurnālam izteikusies Adamss.

Tāpat intervijā "radiogeiša" skaidro, kāpēc viņa visu mūžu ir baidījusies nodibināt ģimeni, kāpēc ir dāvājusi savu mīlestību neskaitāmiem mīļākajiem un mīļākajām un kāpēc divu bērnu māmiņa pirmo reizi dzīvē ir piekritusi kļūt par kāda sievu (izklaides portāls Mango jau vēstīja, ka Adamss nesen ir saderinājusies ar 51 gadu veco uzņēmēju Arni Lejiņu).

"Sievietei aiz sevis jāatstāj pēdas, vibrācijas gaisā... Un mazliet izsmalcināta aromāta," uzskata biseksuālā Ieva Adamss.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!