Foto: Mango

Lai gan daļai LNT skatītāju, iespējams, radusies pārliecība, ka Okartes skatuvē 2 kā dalībnieks startē arī dziedošais modelis Markus Riva, tas patiesībā ir cits puisis - Kaspars Blūms –Blūmanis jeb Kašers (attēlā), aiz kura spilgtās ārienes slēpjas arī interesanta personība.

"Mode, māksla, dizains - tas viss ir daļa no manis, mans hobijs un pašizteiksmes veids, bet ne mana pamatnodarbošanās. Nupat atgriezos no brīvprātīgā darba Āfrikā projektā Child Aid. Pusgadu nodzīvoju Zambijā, palīdzot vietējiem bērniem. Pēc tam devos atpakaļ uz Dāniju, kur iepriekš tiku sagatavots misijai, un kļuvu par skolotāju - apmācīju jaunos dalībniekus brīvprātīgajam darbam Āfrikā.

Patiesībā es dzīvoju tādā humānā pasaulē, kurā valda garīgās vērtības. Pirms atgriezos Latvijā, es vēl vairākus mēnešus padzīvoju Grieķijā, lai sagatavotos atgriezties šeit no humānās pasaules," par sevi izklaides portālam Mango stāsta Kašers.

Viņš uzskata, ka dzīvē visas lietas notiek pašas no sevis - arī pašam Kašeram, atgriežoties Latvijā, nav bijis problēmu atrast savu vietu.

"Es vienmēr paļaujos uz savu sirdsbalsi. Zināju, ka atgriežoties mājās, negribēšu atgriezties biroja darbā, ko darīju pirms Āfrikas - es strādāju Valsts Ieņēmumu dienestā. Iizlēmu, ka turpmāk darīšu to, kas mani dara laimīgu, pat ja ar to nevarēšu tik daudz nopelnīt," savu dzīves filozofiju atklāj jaunais talants.

Izdzirdot par iespēju piedalīties šovā Okartes skatuve, jaunietis sapratis, ka šis būs nākamais viņa dzīves izaicinājums. "Mana dzīves misija ir iedvesmot citus cilvēkus. Ceru, ka šis šovs man ļaus iedvesmot citus pozitīvi. Mans stils ir tāds, nevis tāpēc, ka es būtu kruts - tā ir daļa no manis.

Mani neinteresē, ko par mani šajā sakarā saka citi - es aizdomātos tikai tad, ja aizrādītu mani tuvinieki. Bet ar šo stilu es vēlos iedvesmot citus. Man bijusi dramatiska bērnība - es biju resns, tiku apsmiets, skolā mani sita un darīja man pāri. Bija periods, kad ļoti uztraucos par to, ko par mani padomās citi, un tikai Āfrikā es no tā izlauzos.

Tagad gribu iedvesmot arī citus atļauties būt tādiem, kādi tie ir, izrauties no savas komforta zonas," skaidro Kašers. Bez citu iedvesmošanas puisis iziacinās sevi arī muzikālā ziņā.

"Atšķirībā no citiem šova dalībniekiem man varbūt nav tik liela pieredze vokālajā ziņā. Esmu dziedājis gospeļu korī, arī Zambijā dziedāju gospeļu korī, man patīk soul mūzika un R'n'B. Mūzika ir mana sirds lieta, un arī gadījumā, ja es nebūtu ticis šovā, es mēģinātu veidot karjeru šajā jomā. Es zinu, ka pašreiz esmu īstajā vietā un īstajā laikā," uzskata jaunais talants.

Sava izskata dēļ puisis šovam uzsākoties nodēvēts par otru Marku Rivu - abiem puišiem ir zināmas līdzības izskata ziņā, un abi priecē ar modīgu ārieni. Kašeram šis salīdzinājums netraucē.

"Man pat bijis tā, ka uz ielas pienāk klāt un uzrunā kā Marku Rivu. Ja kāds redz manī Marku Rivu, lai tā būtu, bet šovā es pierādīšu, ka esam divi atšķirīgi cilvēki, kas darbojas vienā sfērā," pozitīvi noskaņots ir jaunā šova dalībnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!