Foto: EPA/LETA

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja Keitija Perija (attēlā) nonākusi vīriešu dzīvesstila žurnāla Maxim ikgadējā simts seksīgāko sieviešu topa virsotnē, apsteidzot tādas par seksa simboliem uzskatītās slavenības kā Andželina Džolija un Britnija Spīrsa.

Ja pagājušajā gadā Džolija bija 26. vietā, tad šogad viņa noslīdējusi uz 38. vietu, savukārt Spīrsa no 17. vietas nokritusi uz 54. pozīciju.

Kā norādījis žurnāla redaktors Džo Levijs, Perija ir "trīskārši, nē - četrkārši seksīga". "Tā ir sajūta, kad tu pēkšņi saproti, ka gudrākā, jautrākā un foršākā meitene, ko tu pazīsti, izrādās, ir arī skaistākā, un turklāt arī tīri labi brauc ar skrituļdēli," sacīja Levijs.

25 gadus vecā dziedātāja, kas kļuva slavena 2008. gadā ar savu hitu I Kissed a Girl, ir saderinājusies ar britu komiķi Raselu Brendu.

Šī gada topā viņa ir apsteigusi arī peldkostīmu modeli Bruklinu Dekeri, kura šogad nokļuvusi topa otrajā vietā, un filmas Avatars aktrisi Zoju Saldanu, kas noslēdz seksīgāko sieviešu trijnieku.

Desmitniekā iekļuvušas arī tādas slavenības kā Megana Foksa, Rianna un Kima Kardašjana. Pagājušā gada topa virsotnes iekarotāja aktrise Olīvija Vailda, kas vislabāk pazīstama ar dakteres Hedlijas lomu populārajā seriālā House M.D. (Doktors Hauss), šogad noslēdz seksīgāko sieviešu divdesmitnieku.

  1. Keitija Perija
  2. Bruklina Dekere
  3. Zoja Saldana
  4. Bleika Laivlija
  5. Megana Foksa
  6. Rianna
  7. Elizabete Kanalisa
  8. Olīvija Manna
  9. Kima Kardašjana
  10. Marisa Millere

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!