Foto: F64

Dejotāja Aleksandra Kurusova pirmo reizi paviesojusies TV3 šovā Dejo ar zvaigzni 3, kur viņa palīdzēja šova dalībniecēm pielabot skatuves tērpus pielabot, kā arī ar savu draugu Lauri Reiniku atklāja, ko abi piedzīvojuši pirms uzvaras pirmajā TV3 deju šovā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Kurusova stāsta, ka viņai nav ko slēpt un dejotāja nekādā gadījumā neteiks, ka visi dejotāji, kas šobrīd cīnās par uzvaru Dejo ar zvaigzni 3, viņai šķiet vienlīdz simpātiski.

"Tas nebūs interesanti, ja es teiktu, ka es visus deju pārus atbalstu. Jau no paša sākuma šajā šovā mani favorīti ir Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins. Zinu, ka arī maniem vecākiem, kas skatās šovu, patīk Danas un Aleksandra priekšnesumi. Es turu par viņiem īkšķus un esmu laimīga, ka viņi ir uzvarējuši atgriešanās raidījumā un turpinās dalību šovā," priecājas Kurusova.

"Domāju, ka ne par velti skatītāji viņiem ir devuši otro iespēju. Ceru, ka Aleksandrs darīs visu iespējamo, jo viņam rokās ir ļoti labs materiāls, no kā visu veidot un būvēt. Dana ir tik plastiska, tāpēc ceru, ka Aleksandrs to izmantos lietderīgi un ka viņi šajā šovā uzvarēs," atklāj Kurusova.

Kā zināms, pirms trim gadiem pati Aleksandra ar dziedātāju un šovmeni Lauri Reiniku plūca uzvaras lauru pirmajā TV3 deju šovā. Kopš tā laika viņus abus cilvēki mēģina arī reālajā dzīvē salikt kopā kā pāri, jo abi bieži vien kopīgi svin svētkus, dodas ārzemju ceļojumos un apmeklē pasākumus. Taču runas, ka viņu starpā būtu romantiskas attiecības, Aleksandra un Lauris neapstiprina.

Kurusova smejas un stāsta, ka savulaik ar Lauri pat piedalījusies improvizētu kāzu foto sesijā. Runājot par abu attiecību publiskošanu, Aleksandra koķeti norāda, ka, iepējams, kādreiz tā varētu notikt. Savukārt uz jautājumu par iespējamajiem bērniem dejotāja tik smejas un izsaka pieņēmumu, ka viņas un Laura atvases noteikti būtu talantīgas, jo sevī apvienotu gan dejotāja, gan dziedātāja gēnus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!