Foto: Mango

Starp LNT talantu šova Okartes akadēmija atklātajiem talantiem bija arī jaunais skatuves mākslinieks Mārtiņš Grunte (attēlā) – pēc šova noslēguma viņš ar zināmiem panākumiem uzsāka savas karjeras veidošanu, bet tagad Mango rīcībā nonākusi informācija par kādu puisim neglaimojošo rīcību.

Neilgi pirms Ziemassvētkiem izklaides portāls Mango saņēma elektroniskā pasta vēstuli, kurā tika apgalvots, ka jaunais mūziķis ir pametis savu draudzeni, lai gan zinājis, ka meitene gaida viņa bērniņu.

Vēstule bija parakstīta ar Gruntes bijušās draudzenes vārdu, un tajā bija teikts, ka, lai gan Mārtiņš zina patiesību, ka meitenei jau ceturto mēnesi zem sirds ir viņa bērns, viņš uz to nekā nereaģē, bet vēstules sūtītājas mērķis ir atklāt visai sabiedrībai, kāds nelietis ir jaunais mūziķis.

Vēlāk gan noskaidrojās, ka šo vēstuli ir sūtījis kāds viltvārdis - cilvēks, kurš pietiekami daudz zina par jaunā mūziķa privātās dzīves intīmākajiem noslēpumiem un acīmredzot vēlas viņam ieriebt, aktīvi atbildot uz visiem jautājumiem, piespēlējot arvien jaunus Gruntem neglaimojošus faktus un pat atsūtot fotogrāfijas, kurās Grunte redzams kopā ar it kā gaidāmā bērniņa māti.

Tiesa, ne viss vēstulēs rakstītais bija meli, tomēr patiesība šoreiz izrādījusies daudz skumjāka - jaunā meitene, kura savu vārdu saprotamu iemeslu dēļ publiski atklāt nevēlas, patiešām palikusi stāvoklī, bet pēc tam, kad Grunte paziņojis par lēmumu viņu pamest, meitene piedzīvojusi spontāno abortu.

Tagad jaunā meitene uzsākusi jaunas attiecības ar puisi, kurš izklaides portālam Mango atklāja, ka bija no savas draudzenes daudz dzirdējis par to, kāds nelietis bijis viņas bijušais, bet tikai tagad uzzinājis, ka viņas puisis bijis "populārais mūziķis".

Meitenes draugs arī pauda aizdomas, ka anonīmās vēstules autors, kurš bijis gatavs ar mediju starpniecību visai sabiedrībai atklāt ne tikai Gruntes rīcību un atteikšanos no tēva pienākumu pildīšanas, bet arī pamestās meitenes vārdu un uzvārdu, kā arī citas privātas lietas par abu jauniešu attiecību samezglojumiem, ir kāda Gruntem tuvu stāvoša persona, jo vēstulē minēti fakti, kas bijuši zināmi tikai dažiem cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!