Foto: F64

Sestdien, 30. jūnijā, Mežaparkā pulcējās desmitiem aktīvās atpūtas cienītāju, lai piedalītos peldsezonas atklāšanā un iemēģinātu Latvijā vēl nebijušu atrakciju – Happy Up Plunkšķi.

Milzu plunkšķis ir ar gaisu piepūsts gaisa spilvens, kas darbojas kā tramplīns uz ūdens - ar šīs atrakcijas palīdzību cilvēks var uzlidot līdz pat 17 metru augstumā, un starp pirmajiem drosminiekiem, kuri sestdien devās izmēģināt jauno atrakciju, bija arī Okartes skatuve dalībnieces Sabīne Berezina, Marta Ritova un Anete Volmane (visas trīs attēlā).

Pēc tam, kad Okartes dalībnieces pašas bija izbaudījušas aizraujošo atrakciju, viņām tika uzticēts kāds daudz nopietnāks uzdevums - visas trīs skaistules sēdēja pludmalē un vērtēja sacensību Plunkšķa cīņas dalībnieku lēcienus.

Šajās sacensībās vērā tika ņemta ne tikai lēciena attālums un augstums un graciozitāte, ar kādu tas veikts, bet arī izdoma, veidojot komandas koptēlu - sacensībās piedalījās gan supervaroņi, gan par meitenēm pārģērbti puiši, gan citas radošas personas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!