Lielu pārsteigumu pirmdien piedzīvoja LNT šova Okartes skatuve pusdienu tiešraides skatītāji – Oskars Deigelis (attēlā pa labi) paziņoja, ka viņš vēlas noskūt matus un nekavējoties arī ķērās pie šī nodoma īstenošanas, uz galvas atstājot vien 12 milimetrus īsu griezumu.

Pēc atvadīšanās no savas kuplās matu rotas Oskars sev raksturīgajā atturībā nevarēja vien beigt brīnīties, kāpēc visi viņa pārvērtībām pievērš tik pastiprinātu uzmanību - vakara tiešraides laikā viņš pat sāka pukoties uz skatītājiem, kuri nenogurstoši lūdza puisim noņemt cepuri.

"Es jau vēstulēs saņēmu nelielu kritiku, domas dalījās un bija visādi viedokļi. Viena ar daudzām izsaukuma zīmēm rakstīja, kāpēc es esmu nogriezis matus. Cita atkal rakstīja, ka forši, ka esmu nogriezis matus. Mati ir mati, un man liekas, ka tas nav uzmanības pievēršanas vērts," atzina Oskars un vairākkārt uzsvēra, ka viņš, protams, ir tāds, kāds ir, un mamma viņu tāpat mīlēs.

Kad Oskars pirmdienas pusdienlaikā ar biedru līdzdalību bija uz galvas izveidojis sev vēlamo matu griezumu, pārmaiņām bija nobriedis arī Kašers.

Tiesa, tas notika ne bez Hara līdzdalības - šova aizkulišu vadītājs piedāvāja puisim līdz šova beigām tikt smēķēt bez fiziskajiem vingrinājumiem, kas parasti dalībniekiem jāizpilda pirms pīppauzēm.

Kašers gan Hari nedaudz piemānīja, jo viņš nebūt nenodzina visu matus, galvas viducī atstājot pankiem raksturīgo ērkuli, ko puisis sola nokrāsot kādā košā krāsā, piemēram, lillā vai bordo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!