Foto: F64
Latviešu dziedātājs un šova O!kartes akadēmija dalībnieks Indriķis Sīpols jeb Saipo (attēlā) šovasar saņēma piedāvājumu kā modelis piedalīties prestižajā Londonas modes nedēļā, taču pēdējā brīdī puisis pievilts.

Saipo jau labu laiku dzīvo Londonā, kur mācās mūziku Tech Music School un visai veiksmīgi jau pieteicis sevi arī kā modeli. Augusta beigās latviešu puisis patiesi priecājās, ka viņam radusies iespēja staigāt pa mēli Londonas modes nedēļas ietvaros, demonstrējot pakistāniešu dizaineru darinājumus, bet diemžēl īsi pirms lielā brīža, puisim paziņots, ka nekādu lielo naudiņu viņš par darbu nedabūs.

"Par abām skates dienām plus mēģinājuma dienu modelim piedāvāja 50 mārciņas, kas savā ziņā ir tāds kā izsmiekls. Viņiem it kā lielais sponsors esot atteicis palīdzību," portālam Mango apstākļus skaidro jaunais modelis.

Puisis, kurš Londonā jau izveidojis visnotaļ pieņemamu modeļa karjeru, ar labiem panākumiem piedaloties arī populārā veikalu tīkla Next jauno seju konkursā, par tik mazu naudiņu strādāt atteicies.

"Nav jau te neviens tāds gaļas gabals, lai pats maksātu par ēšanu, ceļa izdevumiem un trīs dienas rukātu pa divpadsmit stundām dienā, par to saņemot santīmus. Aģentūra, kas mani pārstāv, viņiem uzreiz atteica un ar šādiem noteikumiem atteicās turpināt jebkādas sarunas, jo visi saprot, ka tas nav normāli," stāsta Saipo.

Taču viņš nenokar galvu un nebēdā par to, ka garām gājusi iespēja piedalīties tik liela mēroga pasākumā, un jau kaļ tālākus darbības plānus. "Man gan piedāvāja ar skates rīkotājiem strādāt pa tiešo, ja es to vēloties, bet par brīvu strādāt trīs dienas šobrīd patiešām nevaru atļauties, tāpēc šis projektiņš šoreiz izpalika. Gan jau būs kas labāks priekšdienās," optimistiski noskaņots ir talantīgais puisis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!