Foto: Mango

Grupas PeR puiši(attēlā) jau atguvušies pēc dalības Jaunajā vilnī 2010 un turpina ikdienas gaitas, taču arī pēdējās brīvajās dienās pirms jaunā mācību gada sākuma puišiem tā īsti neizdodas atpūsties vienam no otra - kā jau īstiem puišiem pieklājas, grupas PeR dalībnieki paguvuši viens otru iekaustīt.

Sarunā ar izklaides portālu Mango grupas PeR dalībnieks Edmunds Rasmanis atklāj, ka grupa PeR tik ļoti šovasar Jaunajā vilnī sadraudzējusies ar meiteņu trio Lady's Sweet, ka pat nesen notikušo Ralfa Eilanda vārda dienu viņi, gremdējoties atmiņās par gandrīz aizvadīto vasaru un skatoties kinofilmas, līdz pat pieciem rītā svinējuši Ralfa vasarnīcā Jūrmalā kopā ar lēdiju trio.

"Tā kā Edmunds nelietoja alkoholu, tad piecos no rīta viņš varēja lēdijas aizvizināt uz mājām," atklāj Ralfs. Puiši gan piebilst, ka ar lēdijām ir tikai labi draugi un nekas vairāk, jo gan meitenēm, gan PeR puišiem ir savas otrās pusītes.

Savukārt Pēteris Upelnieks pēc Ralfa vārda dienas svinībām pamatīgi sašutis par savu skatuves kolēģi Edmundu. "Edmunds ir mīkstais," niknojas Pēteris, bet Ralfs gan šajā problēmsituācijā ievieš skaidrību, atklājot, ka viņa vārda dienas ballītē Pēteris ar Edmundu mazliet saplūkušies.

Ralfs nelielo dūru vicināšanu skaidro ar to, ka PeR puiši par biežu ir kopā. "Tāpēc jau šad tad gadās šādi kašķi," piebilst Ralfs.

"Jā, jā, tagad grupā ir iestājusies baigā krīze. Nē, nē, nu tas joks, tik traki jau nav. Mazliet pavicinājām dūres un miers," piebilst Pēteris un atklāj, ka puiši turpina muzicēt arī pēc Jaunā viļņa un jau paguvuši uzstāties Rīgas svētkos un Carnikavas nēģu svētkos.

Mango jau informēja, ka Pēteris un Ralfs pirms dalības konkursā Jaunais vilnis pabeidza skolu. Tiesa gan, puiši turpinās arī izglītoties tālāk - Ralfs turpinās mācības Rīgas 3. ģimnāzijas 10. klasē, bet Pēteris iestājies Denisa Paškeviča Performing Art School. Turklāt Pēterim paralēli grupas PeR darbībai sācies jauns biznesa projekts sadarbībā ar jauniegūtajiem paziņām no Krievijas, ar kuriem Pēteris sadraudzējies Jaunā viļņa laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!