Foto: Mango

Viens no šova Okartes skatuve kvēlākajiem mīlētājiem, grupas 4vēji puisis Kristaps Pujāts, beidzot atzinies mīlestībā savai šova simpātijai - Jātnieku Sabīnei Berezinai (abi attēlā), romantiskajā mirklī izmantojot īpaši iedarbīgu tekstu.

Drosmīgā atzīšanās notika brīdī, kad Sabīne kopā ar grupas Jātnieki kolēģi Rihardu Milleru un Kristapu bija devusies uzvilkt kādu dūmu šova telpu smēķētavā, ko dalībnieki iesaukuši par būri. Trijotne bija manāmi jautrā prātā, un, saņēmis drosmi, beidzot Kristaps izteica Sabīnei vārdus, ko ikviena meitene tik ļoti gaida.

"Es viņu mīlu, bļa," atzinās Kristaps, sajūsminot Sabīni, kura metās apķert un skūpstīt savu puisi, turklāt šokējot Rihardu, kurš sākumā brīdināja Kristapu, ka nu viņam "būšot sūdi", taču pēc tam nomierinājās un vēlēja pārim laimi.

"Ņi huja sebe, bļa! Man pilnīgi viskijs izlija ārā, bļa. Lai jums Dievs stāv klāt," laimīgajiem jauniešiem novēlēja kolēģis.

Sabīne Kristapam jau paguvusi atzīties mīlestībā krietni oriģinālākā veidā - meitene to izdarīja sestdienas koncertā, izpildot pašsacerētu mīlas dziesmu Man līdzās, kas veltīta tieši Kristapam.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Kristaps solījis drīzumā pārsteigt meiteni ar līdzīgu skatuvisku atzīšanos, taču šķiet, ka laimīgais puisis nav varējis tik ilgi noturēt jūtas pie sevis, tāpēc pār viņa lūpām nāca romantiskā atzīšanās, ko portālā YouTube var noskatīties ar nosaukumu "Pujāts Sabīnei atdzīstas (sic!) mīlestībā".

Pāris atklājis, ka šova telpās vairs neuztraucas par kamerām, tāpēc abi droši jau skūpstās un  nekautrējas paust savas jūtas.

"Mēs esam the best pāris šovā, jo mēs neko neslēpjam," portālam Mango teic Sabīne, piebilstot, ka mīlestība šovā tikai palīdz - attiecības ne tikai atraisījušas abu radošumu, bet arī iedvesmo citus šova dalībniekus darbam. Arī citiem šova pārīšiem viņa iesaka ņemt priekšzīmi no viņiem un necensties savas attiecības slēpt.

"Mēs visiem šova pāriem parādām, kā vajag - ja ir pāris, lai tā arī izturas, nevis gaida nakts vidu, lai varētu aiziet viens otram blakus pagulēt uz divām stundām," prātīgi runā Sabīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!