Foto: Mango
Jaunais, daudzsološais mūziķis Nikolajs Puzikovs (attēlā) joprojām ir brīvs puisis - viņam šobrīd pietiekot ar fanu mīlestību, un tā vietā, lai veidotu attiecības, puisis cītīgi strādā pie karjeras.

Runas par to, ka pievilcīgais dziedātājs iemīlējies un uzsācis attiecības, izplatījās pēc tam, kad Puzikovs uz šonedēļ notikušo Kažas albuma prezentāciju ieradās kopā ar kādu simpātisku pretējā dzimuma pārstāvi. Sarunā ar portālu Mango Puzikovs šīs baumas atspēko, atklājot, ka meitene esot viņam vienkārši draudzene, un abus vieno vien draudzība un simpātijas pret Kažas daiļradi.

"Kaža man teica, lai paņemu uz prezentāciju līdzi draugus, un es paņēmu šo meiteni, jo mēs abi cienām Kažas mūziku. Meitene nevēlas publicitāti, tāpēc viņas vārdu es nenosaukšu," baumas atspēko Puzikovs. Viņš atklāj, ka pagaidām esot brīvs puisis, un neviena meitene viņa sirdi nav iekarojusi.

"Es vēl esmu meklējumos. Pasaulē ir tik daudz labu cilvēku, un man šobrīd pilnīgi pietiek ar fanu mīlestību," teic vienmēr pozitīvais puisis.

Viņš atklāj, ka atbalstītāji viņu lutina gan ar mīļiem vārdiem un sirsnīgiem vēlējumiem, gan nereti pēc koncertiem pasniedz jaukas dāvaniņas un pat mazas vēstulītes.

"Ja uzstājos kādā konkrētā pilsētā, vietējie iedzīvotāji man bieži uzdāvina šīs pilsētas suvenīru, piemēram, Rundālē man uzdāvināja krūzīti ar Rundāles simboliku," stāsta jaunais mākslinieks.

Pretēji daudzu uzskatam, Puzikova fanu lokā nav tikai jaunas meitenes - dziedātājs atklāj, ka viņa mūziku klausās un uz koncertiem nāk dažāda vecuma klausītāji ar plašu muzikālo gaumi.

"Man auditorija nav tikai meitenes! Ir ļoti patīkami saņemt vēstules no cienījama vecuma klausītājiem, kuri raksta "Lai tev, dēliņ, veicas!" un citas mīļas lietas," par fanu mīlestību priecājas dziedātājs.

Pašlaik svarīgu lomu viņa ikdienas gaitās ieņem piedalīšanās šovā Mūsu zelta dziesma, taču dziedātājs nav pametis novārtā arī savu solokarjeru un cer līdz gada beigām izdot albumu.

Galerijā: Mākslinieks atpūšas Kažas albuma prezentācijā un šova Mūsu zelta dziesma aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!