Foto: F64

LNT talantu šova O!Kartes akadēmija uzvarētāja Samanta Tīna (attēlā) šobrīd gatavojas sava pirmā solo albuma izdošanai un mācībām Londonas Tech Music Schools, un tieši šīs aizņemtības dēļ viņai arī neesot laika domāt par to, cik populāra viņa ir kļuvusi.

Sarunā ar izklaides portālu Mango jaunā dziedātāja stāsta, ka šis viņai ir ļoti noslogots laiks, jo viņa ne tikai kopā ar pārējiem talantu šova dalībniekiem turpina Latvijas koncerttūri un sniedz privātus koncertus, bet arī strādā pie sava pirmā solo albuma.

"Tā kā jau septembrī braukšu uz Londonu, laika albuma ierakstīšanai ir palicis ļoti maz, bet vēlos, lai tas ir labs un atmiņā paliekošs. Vēlos to pabeigt pirms aizbraukšanas, jo, lai gan nedodos prom uz visiem laikiem, gribu, lai maniem Latvijas faniem paliek kaut kas par piemiņu," skaidro Samanta.

Kopš O!Kartes akadēmijas noslēguma maija vidū Samanta jau paspējusi iekarot zināmu popularitāti, un to apliecinot arī tas, ka "akadēmiķu" koncertu laikā daudzi fani īpaši gaidot tieši viņas uzstāšanos.

Samanta gan atklāj, ka komunikācijā ar faniem gadoties arī dažādi kuriozi. "Man ir princips, ka es nekad neparakstos uz ķermeņa. Bieži vien mani fani pauž sašutumu par to, bet es uzskatu, ka ķermenis ir intīma lieta, un, uzliekot uz tā savu parakstu, šis privātums tiek pārkāpts, bet es to nevēlos darīt," stāsta dziedātāja.

Lai gan bieži vien jaunie pielūdzēji esot neapmierināti, ka nedabū kāroto autogrāfu uz kādas no sava ķermeņa daļām, jaunieši ātri vien atrodot citas lietas, kuras Samanta var parakstīt. "Ko tik visu es neesmu parakstījusi! Kāds puisis no kastes izrāva savas jaunās kedas, cits lūdza autogrāfu uz cepures, kuru solīja nekad nemazgāt, un bijušas arī daudz citas dīvainas lietas," smejoties stāsta Samanta.

Fanu uzmanība gan dziedātājai netraucējot, un viņa pieļauj, ka tas arī nekad nenotiks, jo gan koncertu laikā, gan privātās tikšanās fanu uzmanība viņu "pozitīvi uzlādējot", un tāpat Samanta ļoti priecājas par saviem slepenajiem pielūdzējiem.

"Es katru dienu saņemu daudz vēstules no puišiem, kuri mani aicina uz randiņiem vai atzīstas man mīlestībā, un sola, ka darīs visu, lai būtu ar mani kopā. Tas ir patīkami, un es arī cenšos visiem atbildēt. Jā, man ir pat vairāki slepenie pielūdzēji," stāsta Samanta un atklāj, ka kāds puisis  pat viņai un viņas ģimenei trīs reizes dienā velta dziesmas kādā radiostacijā.

Tomēr ne iegūtā popularitāte, ne fanu uzmanība jaunajai dziedātājai nav radījusi "zvaigžņu slimību". "Esmu pārāk aizņemta ar darbu pie albuma, lai ietu pa ielu un domātu par to, vai cilvēki uz mani atskatās. Es nejūtos kā zvaigzne, bet cenšos izmantot šovā iegūto atspēriena punktu, lai darītu to, kas man patīk un ar to gūtu panākumus," skaidro Samanta.

Uz jautājumu par viņas attiecībām ar "akadēmiķi" Mareku Kolātu, ar kuru meitene gan šova laikā, gan pēc tā uztur īpaši draudzīgas attiecības, radot runas par to, ka abus saistot ne tikai platoniskas jūtas, Samanta vien atsmej, ka cilvēki varot runāt, ko vien vēlas. "Jā, mēs ar Mareku viens otru mīlam, bet tā ir mūsu privātā lieta un lai cilvēki to saprot, kā vēlas," smaida Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!