Foto: Mango

Svētdienas, 2. oktobra, vakarā TV3 šovā Mūsu zelta dziesma dalībnieki apdziedāja latviešu tikumus un netikumus, bet par īpašu pārsteigumu kļuva dažu iemīļotāko seriāla UgunsGrēks varoņu viesošanās šovā.

Arī šoreiz šova dalībnieku sastāvā bija nelielas izmaiņas - dziedātājas Diānas Pīrāgs, kura šovā nevarēja piedalīties samocītās balss dēļ, vietā uz skatuves kāpa Latvijas Nacionālā teātra aktrise un UgunsGrēka Ritas lomas atveidotāja Marija Bērziņa, kura izpildīja Vella kalpu dziesmu, kas iekļuva arī Zelta dziesmu pusfinālā.

Tāpat no šī raidījuma pusfināla trijniekā iekļuva mūžībā aizgājušā dziedātāja un komponista Mārtiņa Freimaņa kompozīcija Dzīve kā košums, kuru izpildīja grupas Musiqq dalībnieks Emīls Balceris, kā arī Nikolaja Puzikova dziedātā kinofilmas Likteņdzirnas dziesma Par to jeb Raudāja māte, kas ekspertu vērtējumā gan guva viszemāko vietu, bet aizkustināja skatītāju sirdis.

Ar īpaši atraktīvu priekšnesumu skatītājus šoreiz priecēja Samanta Tīna, kurai palīgos nāca divi seriāla UgunsGrēks aktieri Andris Bērziņš un Aldis Siliņš - amizantā trijotne izpildīja Raimonda Paula jestro dziesmiņu par zilo karbunkuli, kas ekspertu vērtējumā gan ieguva septīto vietu, bet skatītāju balsojumā - piekto vietu.

Abi Dailes teātra aktieri ātri vien iejutās šova dalībnieku vidū un šova aizkulisēs, gaidot savu iznācienu un klausoties kolēģu sniegumu, izklaidēja pārējos ar dažādiem jociņiem un labprāt pozēja gan ar šova līdzjutējiem, gan citiem dalībniekiem.

Šova pastāvīgajai žūrijas komisijai šoreiz bija pievienojies grupas Jumprava dalībnieks Aigars Krēsla, grupas Tumsa mūziķis Jānis Daugulis, bijušais grupas Līvi dalībnieks Aivars Brīze, Dailes teātra aktieris Juris Strenga un citi eskperti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!