Foto: DELFI

Finiša taisnē iegājis vērienīgākais vasaras sezonas televīzijas projekts – izdzīvošanas šovs Cīnītājs. Jau pirmdien, 27. augustā, televīzijas skatītāji izvēlēsies, kurš no drosminiekiem kļūs par pirmo Latvijas "cīnītāju" un tiks pie galvenās balvas.

Aizvadītā nedēļa šova Cīnītājs nometnē bija notikumiem bagāta un spraiga - gandrīz ik dienas apmetni pameta kāds dalībnieks, jo īsi pirms fināla cīņas šova veidotāji bija nolēmuši strauji atbrīvoties no pretendentiem uz balvu.

Šajā nedēļā mājās tika aizsūtīts Māris, kuru kā vājāko no šova dalībniekiem izvēlējās līdzsvara pārbaudījuma uzvarētāja Elīna.

Tiesa, jau nākamajā pārbaudījumā - atrakcijā ar koka sviru, spaini un ķieģeļiem - Elīna piedzīvoja neveiksmi un pati devās mājup. Kā pēdējais pirms fināla cīņas šovu pameta sprogainītis Raitis.

Pirmdienas vakarā šova finālā tiksies Matijs (attēlā), Evita, Artūrs un Sabīne, bet pārraides sākumā viens no viņiem no tālākas cīņas izstāsies - jau noticis aizklātais dalībnieku iekšējais balsojums, kura rezultāts tad arī noteiks, kurš no šova aizies pēdējais.

Par pārējo trīs dalībnieku likteni lems skatītāji, kuru balsojums izšķirs, kurš uzvarēs pirmajā Cīnītāja šovā un iegūs galveno balvu 5000 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!