Foto: AP/Scanpix
Simtiem katoļu šobrīd drūzmējas ar kādu slimnīcu Malaizijā – tur logu tīrītājs paziņojis, ka no stikla nevar notīrīt svētās dievmātes Marijas attēlu (attēlā), tāpēc ticīgie par šo brīnumu grib pārliecināties savām acīm.

Kā vēsta izdevums Free Malaysia Today, pie Sime Darby medicīnas centra augu dienu ar lūgšanu krellēm un ieplestām mutēm dirn ļaudis, bet viņu skaits nemainās, jo vienus ticīgos nomaina citi.

Hospitālis funkcionē kā jau katru dienu pirms brīnuma, tomēr sūdzēties sākuši arī slimnīcas pacienti - viņiem nepatīk, ka zem logiem visu laiku dzirdama kristīga murmināšana.

Ticīgo ļaužu sajūsmu gan nedaudz atvēsinājis Penangas diecēzes arhibīskaps Antonijs Selvanajagams, kurš brīdina, ka tēlu pagaidām nevar atzīt par autentisku - to tuvākajā laikā noteiks īpaši komisija.

"Būsim pacietīgi - baznīca akli nepieņem šādas parādības, vispirms tās rūpīgi neizmeklējot," vietējā presē iztecies bīskaps.

Savukārt cilvēkiem, kas Mariju redzējuši, nekādi pierādījumi nav vajadzīgi. "Mēs ticam, ka dievmātei Marijai mums ir kāds vēstījums, jo viņa no augšanas skatās gan uz mums, gan Malaizijas karogu," izteicies kāds aculiecinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!