Foto: Publicitātes foto
Kāda 18 gadus veca meitene Mangli Munda, kura dzīvo nelielā Indijas austrumu daļas ciematiņā, apprecējusies ar klaiņojošu suni (abi kopā attēlā).

Kā vēsta ārvalstu mediji, krancis vārdā Šeru uz ceremoniju ieradies automašīnā ar vadītāju, bet ciemata iedzīvotāji viņu sagaidījuši ar skaļām ovācijām.

Ceremonija notikusi pēc ciemata padomes ierosinājuma, kuras locekļi lēmuši, ka šādā veidā meitene atbrīvosies no apsēstības ar ļaunajiem gariem, kas apdraud ne tikai pašu Mangli, bet arī viņas ģimeni un visus ciemata iedzīvotājus.

Pēc viedo padomes locekļu vārdiem, ja meitene būtu atteikusies no šīs ceremonijas, laulībā ar vīrieti viņu piemeklētu liela nelaime.

Mangli esot apsolīts, ka apprecēties ar vīrieti viņa drīkstēs tikai pēc vairākiem mēnešiem, bet līdz tam laikam jaunajai sieviņai jācenšas pēc iespējas labāk rūpēties par savu četrkājaino vīru.

Šis gan nav pirmais gadījums, kas Indijas lauku reģionu sievietes apprecējušās ar suni - līdzīgs rituāls pazīstams vairākās apdzīvotās vietās visā valstī.

"Kaimiņi teica, ka daudzas meitenes, gluži tāpat kā es, ir ievērojušas šo rituālu, atbrīvojušās no lāsta un tagad dzīvo laimīgi," vietējiem medijiem pastāstījusi Mangli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!