Foto: RIA Novosti/Scanpix

15. aprīlī Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova svinēja savu 64. dzimšanas dienu. Svinības ilga vairākas dienas, un, kā liecina kāda viesa izplatītais video, izdevušās visai jautras.

Iepriekš Pugačova medijiem bija klāstījusi, ka nevēlas naudu tērēt savām jubilejas ballītēm, taču tagad viedokli mainījusi un, kā stāstījis kāds no lūgtajiem visiem, draiskojusies četras dienas.

Arī Pugačovas vīrs Maksims Galkins nav kautrējies ar spirtoto dzērienu lietošanu, un viņa uzvedība satraukusi daudzus viņa daiļrades pielūdzējus, vēl jo vairāk tāpēc, ka kompromitējoši materiāli par Galkinu līdz šim nebija manīti.

Kā redzams video, Pugačova danco un mēģina repot tehno mūzikas pavadījumā, bet vienā brīdī uz skatuves uzkāpj Galkins un nesakarīgi kaut ko mēģina pateikt.

Krievijas mediji vēsta, ka starp viesiem bijis arī Pugačovas bijušais vīrs Filips Kirkorovs, viņas meita Kristīna Orbakaite, labākā draudzene Alīna Redele, kā arī daudzas Krievijas estrādes zvaigznes.

Svinības notikušas Pugačovas lauku īpašumā - glaunā muižā, ko Piemaskavas ciematā ar nosaukumu Грязь pirms dažiem gadiem par aptuveni 20 miljoniem dolāru bija uzbūvējis Galkins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!