Foto: Kadrs no video
Ne tikai Latvijā, bet arī Lielbritānijā šobrīd norisinās talantu meklējumi šovā "X Faktors", un aizvadītās nedēļas izskaņā britus pārsteidzis īpaši krāšņs priekšnesums – žūriju savaldzināt mēģinājusi bārdaina austrāliešu "drag queen" Džindzila. Reti kurš pēc viņas uzstāšanās spējis palikt vienaldzīgs.

Džindzila, kuras tēlu iemieso 32 gadus vecais Bens Hadsons no Sidnejas, šova žūriju pārsteidza ne tikai ar krāšņu tēlu, kas daudziem skatītājiem raisījis asociācijas ar populāro austriešu dziedātāju Končitu Vurstu jeb vienkārši "bārdaino desiņu", bet arī ar savām vokālajām dotībām.

Džindzila spēja izdziedāt gan maigus un sievišķīgus toņus, gan pavisam zemus un vīrišķīgus. Publika pēc viņas uzstāšanās bija stāvā sajūsmā, un ne mazāk aizgrābta bija žūrija.

Kā vēsta britu mediji, bārdainā izklaidētāja no saviem vērtētājiem saņēmusi četrus "jā", kas nozīmē, ka viņa tiek virzīta tālāk.

Džindzilas sniegums bija apbūris arī bargo tiesnesi Saimonu Kauelu, kurš prātoja, ka viņa pati īsti nemaz neapzinoties, cik viņas balss ir lieliska.

Savukārt mūziķis Robijs Viljamss kolorītajai personībai pat piedāvāja nākotnē piedalīties viņa jaunā albuma ierakstā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!